Herec, tanečník a bavič se nestačil divit, když mu začali lidé z jeho okolí houfně volat a ptát se, zda nemá náhodou novou známost - a ještě ke všemu docela mladou kost. Všechno totiž začalo oznámením na facebooku, které uveřejnila slečna jménem Klára H. 

Napsala, že je s Richardem ve vztahu a hned se jí hrnuly gratulace, i když na jejích slovech nebyl ani kousek pravdy. „Já nevím, co mám na to říct. Ona mě označí jako svého partnera, já tu slečnu vůbec neznám. Asi jsme se spolu zřejmě někdy fotili, ale opravdu, ať mi nezasahuje do mého života. A jestli má nějaký problémy, tak ať si dá seznamku…“ vyjádřil se pro primácký Showtime sám Genzer, který nejdřív vůbec nechápal, o co jde. 

Sám totiž sociální sítě už léta nevyužívá, naopak e setkává s tím, že mu lidé vytvářejí falešné profily. Ani pro Kláru tak neměl moc pochopení a považoval ji zřejmě za bláznivou a šílenou fanynku. Dokonce to vypadalo, že bude zvažovat i právní kroky.

„Jestli v tom bude pokračovat, tak asi budu muset. Takže já teď budu volat právníkovi, a jestli se v tom bude pokračovat, tak se na to půjde touhletou cestou,“ přiznal herec, který vystupuje i v pořadu Partička. Sám si v posledních letech prošel dvěma rozchody - po mladší Markétě Jiránkové se zamiloval do krásné Pavly, s kterou už ale také došlo na rozchod. Herec ale nedávno přiznal, že ji stále miluje a doufá v návrat.

V diskuzi na facebooku se pak do Kláry pustila i Richardova dcera Viktorie. „Ježiš, co to tady plácáš? Kopej si do někoho jiného, ostatní mají z této tvojí blbé srandy jen problémy. Okamžitě to smaž, nebo se to bude řešit jinak,“ vzkázala slečně z Krnova, která by zřejmě mohla být i její vrstevnicí.

Nakonec Klára skutečně příspěvek smazala a přiznala, že to měla být jen legrace. „To byl vtip, omlouvám se,“ napsala, když ji ze Showtimeu kontaktovali. Genzerovi se pak ulevilo, že je kauza u konce. „Proč to dělá tohleto? Mně se samozřejmě ulevilo, ale proč? Jako vtip super – super, že mohla zkazit nějaké věci, které si člověk buduje nebo takhle,“ dodal s tím, že je rád, že se to vyřešilo. Bylo ale poznat, že se stejně zlobil, a tak je nasnadě otázka, zda nemá ve skutečnosti jiný vztah, který mohl tenhle kanadský žertík nabourat... 

VIDEO: Richard Genzer: Před kamerou téměř po roce! Úplně se bojím! 

Video
Video se připravuje ...

Richard Genzer: Před kamerou téměř po roce! Úplně se bojím! Kateřina Štichová

 

Fotogalerie
33 fotografií