Herečka dostala nádherný zásnubní prsten, který si vysnila. „To ti to trvalo, ty můj blboune nejapnej. A nejsi vůbec romantik, ale ten prstýnek je pohádkovej a náramnickej. Tak přátelé, já jsem na mladý kolena zasnoubená,“ okomentovala herečka fotky s nádherným prstýnkem na levém prsteníčku.

Svatba by se dle tradice měla stihnout do roka a do dne. „Určitě svatba bude, ale zatím jsme si ještě neřekli termín. Víme jistě, že to bude venku. Zda na chalupě na Kanárech, nebo u nás doma na zahradě, se uvidí. Prostě to bude spontánní a potrhlý, jako jsme my dva,“ řekla Blesku Alice Bendová.

VIDEO: Alice Bendová: Já, stará bába, vedle chlapa, co zhubl 14 kilo.

Video
Video se připravuje ...

Alice Bendová: Já, stará bába, vedle chlapa, co zhubl 14 kilo. 

Ta už má jasno i o svatebních šatech. „Rozhodně ne bílé, budou šedé… A třeba budu mít kraťasy. Prostě pohoda, protože jak už jsem řekla, bude to letní party,“ dodala se smíchem sexy brunetka, která se opět pustila do hubnutí.

„Tak dneska jsem vyběhla už v 6:45 a stálo to za to. Bylo nádherně a vzduch jako fík. Dala jsem 6,1 km, takže se chválím. A zítra jdu zase, akorát si nedávám vysoké cíle, pak zklamu sama sebe. Zase takovou vůli nemám a žádné podpůrné prostředky neberu, jedu na čistou vodu a žvýkačku v puse. Ano, není to bezpečné, mohla bych ji vdechnout, ale zase lepší než aby mě našli v pangejtu umřelou na slepenou hubu,“ přiznala Bendová.

Fotogalerie
55 fotografií