Jedna z nejúspěšnějších českých modelek se tento týden zúčastnila newyorské premiéry filmu Stillwater. Ex partnera Aarona Sorkina (60), se kterým se rozešla před týdnem a který by ji za jiné situace vedl po červeném koberci, nahradila svými pohlednými syny.

„O včerejší noci…Premiéra filmu Stillwater s mými chlapci. Poprvé v kině od promítání filmu Parazit loni v únoru. Kromě tohoto momentu jsme všichni museli mít roušky, tu hodlám nadále nosit,“ napsala Pořízková ke společné fotce s Jonathanem (27) a Oliverem (23), potomky zesnulého zpěváka Rica Ocaska (†75).

Pořízková se oděla do světle béžových šatů. S mámou se světlým oblekem sladil mladší syn Oliver, zatímco Jonathan zvolil tmavě modrý blazer a hnědé kalhoty.

Konec románku s uznávaným scenáristou oznámila Pavlína na Instagramu. „Jsem tak vděčná za jeho přítomnost v mém životě. Pomohl mi uzdravit se a získat zpět samu sebe. Opravdu nemusí existovat lepší člověk, nebo člověk, který by byl skutečně „dobrý“. Je brilantní a vtipný, zábavný a sexy,“ vychválila Sorkina do nebes.

VIDEO: Pavlína Pořízková: Pro krásu musím tvrdě dřít

Video
Video se připravuje ...

Pavlína Pořízková: Pro krásu musím tvrdě dřít Jan Búda

Fotogalerie
79 fotografií