Dnes už s úsměvem kouká zpět do minulých měsíců, kdy musela kvůli protipandemickým opatřením sedět doma se založenýma rukama. „Ze začátku to celkem šlo, uklidila jsem si doma, ale postupně jsem začínala mít pocit, že sama doma zešílím a vážně jsem se bála o zdravý rozum,“ svěřila Dolinová.

Když objevila inzerát na práci, neváhala ani minutu. „Šla jsem pracovat do testovacího centra, kde jsem najednou byla užitečná. Pustili mě ke všemu, jen jsem nebrala odběry, jinak, když bylo potřeba vytřít, tak jsem chytla koště a šla na to,“ říká Míša. „Lidé mě tam nepoznávali, přes tu roušku to ani nejde, jinak jsem tam nebyla jediná osoba se známým obličejem, bylo nás tam víc. A vlastně stále je, zatím tu práci vzdát nehodlám,“ prozradila Míša Dolinová.

Hraje ve Strašnickém divadle

Práce v jejím oboru se sice vrátila, ale i tak si chce ponechat úklid. „Zkouším a hraji ve Strašnickém divadlu, což je divadlo francouzské komedie, ale čas na jinou práci ještě mám,“ uzavřela Dolinová, která momentálně exceluje v představení Letušky zmíněného divadla.

Video: Míša Dolinová během pandemie pomáhala v covid centru

Video
Video se připravuje ...

Míša Dolinová během pandemie pomáhala v covid centru David Turek

Fotogalerie
34 fotografií