Zpěvačka Čechomoru a zároveň i členka humoristického tria 3v1 Martina Pártlová si žije na vysoké noze - luxusní domek, ve kterém bydlí společně se svým partnerem Josefem Vařekou (28) a novorozenou dcerkou Stellou (1 měsíc), si nechala postavit „na klíč“. Většinu věcí, kterými si zvelebila bydlo, jako například bazén či domácí sklípek na lahve s nápojem z kvašených vinných hroznů, si vymyslela sama - samozřejmě po řádné konzultaci s architektkou. Zdálo se proto, že je vše bez jediné chybičky. Jenže ouha… úterní večer jí přichystal pořádný šok.

„A jakej byl sklépek…?“ nadhodila sympatická plavovláska na sociální síti, kde ve svých instastories mapovala sestup po schodech dolů, kde se nalézalo větší než malé množství vody. Podzemní prostory, v nichž nechybí například bar s vysokými stoličkami, na nichž (poté, co přestane kojit) bude Martina opět s přáteli degustovat alkoholické nápoje, doslova plavaly. Přestože by leckoho mohlo napadnout, že jí sklep vyplavily přívaly dešťů, které s sebou přinesla večerní bouřka, pravda se nachází někde jinde: Příčinou bylo prasklé vodovodní potrubí, z něhož se valila voda.

VIDEO: Bazén i vinný sklep: Martina Pártlová se při stavbě domu nedrží při zemi! Na kolik to vyjde?

Video
Video se připravuje ...

Bazén i vinný sklep: Martina Pártlová se při stavbě domu nedrží při zemi! Na kolik to vyjde? Kisa Císařová, Aleš Brunclík

„To asi mopem nevezmu,“ vtipkovala Martina při pohledu na tu spoušť. A jak je u ní zvykem, s humorem sobě vlastním se i na této nepříjemné situaci, z níž by se mnozí hroutili, snažila najít něco pozitivního:

„Vína jsou v cajku. Uf. To jsem si oddychla,“ dodala. Nezbývá než jí držet palce, aby se jí podařilo té vody co nejdříve zbavit. Koneckonců mohlo být hůř. Oběti tornáda na jihu Moravy, odkud jistě pochází nemalá část Martininých zásob tekuté révy, by mohly vyprávět.

Fotogalerie
74 fotografií