Zprávou se pochlubila sama Eliška na sociální síti. Ukázala fotku celé rodiny a rovnou i prozradila všechno potřebné. Její dceruška se jmenuje Viola Dorazilová, narodila se v úterý 13.7.2021 a pyšní se mírami 4,880g a 52cm.

Jméno Viola, což znamená fialka, zní velmi ušlechtile. Svátek slaví 25. května. Ovšem hvězda muzikálů Sibyla či Casanova a novopečená maminka odtajnila, že už má pro dceru dokonce i nějaké další přezdívky.

„V porodnici i doma se ujaly přezdívky 'obryně Stáňa' i 'Droběna'. Je to kus baby, je zdravá, krásná a rodiče ji milujou nade všechno na světě! Vítej, lásko naše!“ dodala Ochmanová, která v Goja Music Hall před koronavirovou pauzou a těhotenstvím ztvárňovala hlavní roli Elphaby v muzikálu Čarodějka neboli Wicked. Také v Plesu upírů zářila coby prsatá Magda. 

Objevuje se ale i v jiných divadlech, například v Cikáni jdou do nebe v Divadle Bez zábradlí představuje Julišku a na prkna Divadla Na Maninách by se chtěla brzy vrátit do role Mary v muzikálu Robinson Crusoe. Dále jsme ji nedávno mohli vidět také v menší roli pacientky v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2

VIDEO: Eliška Ochmanová po plastice uší: Prsa bolela víc

Video
Video se připravuje ...

Eliška Ochmanová po plastice uší: Prsa bolela víc David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
58 fotografií