Po smrti Karla Gotta se mnozí domnívali, že vdova Ivana s dcerami Charlotte Ellou (15) a Nelly Sofií (13) na nějaký čas zmizí do zahraničí, nebo na tajné místo, aby se vyhnuly tlaku fanoušků. Ale nestalo se. Karlovy holky dál ve slavné vile na Bertramce žijí a rozhodně ne jako ve vězení. 

Zvou si ale jen opravdové přátelé a Ivana Gottová zveřejňuje jen to, co sama uzná za vhodné. A tak je velkým překvapením, že dovolila herečce Michaela Kuklové na sociální síť umístit fotky z jejich domova! 

Tyhle fotky z Bertramky jsou focené Ivankou (děkuju) pro vás, moje příznivé duše, abyste se pokochali výhledem, který Karel Gott tak miloval,“ pochlubila se Míša snímky z terasy, kde Karel tak rád snídal. Pár záběrů z terasy, z níž je opravdu neskutečný pohled na Prahu, se objevilo i ve videoklipech - Když muž se ženou snídá, nebo Ta pravá. 

VIDEO: Nepoužité záběry z filmu Karel: Ivana je zveřejnila v novém klipu s největším hitem!

Video
Video se připravuje ...

Nepoužité záběry z filmu Karel: Ivana je zveřejnila v novém klipu s největším hitem! Karel Gott Agency, Supraphon

Krásný víkend, milí, ode mě, Ivanky, holčiček i fenečky a určitě i od Karla,“ dodala herečka, která se s Mistrem setkala v pohádce Z pekla štěstí 2, kde hrála princeznu Markýtku a zpěvák si zahrál vládce pekla Lucifera. 

Kuklová v ruce drží fenečku biewer teriéra, kterou si holky pořídily po skonu milované fenky zlatého retrívra Stelly (†10). Ta zemřela osm měsícům po smrti páníčka Karla. 

Fotogalerie
70 fotografií