Tentokrát bylo nad celým Českem. Fotilo se totiž přesně v den, kdy ručička na teploměru trénovala skok vysoký. Možná i proto dorazila jako první ‒ velmi brzy po ránu ‒ Agáta Hanychová (36). Nebo že by to bylo tím, že jako jediná vždycky dorazí včas a bez zbytečných řečí?

Vzhledem k její pověsti rebelky se to nezdá, ale ve skutečnosti je tahle exmodelka skromná a slušně vychovaná. A během focení bychom jí klidně odpárali i tu nálepku »ex« před modelkou. Vypadá fantasticky. Sedla si, nechala si udělat vlasy a velmi lehký make-up, protože čím je starší, tím menší má potřebu se líčit. „Vybrala jsem si modré plavky, aby mi šly k očím – mám ráda tuto barvu,“ přiznala.

Po Agátě dorazila modelka Tereza Budková (30). Přítelkyně bývalého hokejového brankáře Ondřeje Pavelce (33) už přišla téměř nalíčená, měla natočené vlasy a základ. O zbytek se postarala rychlá a zároveň velmi pečlivá vizážistka Lucie Uxová. „Tereza má jedno z nejkrásnějších těl, a tak se nemusí ani retušovat,“ pochvaloval si fotograf Jan Tůma, který všechny krásky v odvážných plavkách nafotil.

Na focení se zpožděním dorazila i Česká Miss 2018 Lea Šteflíčková (23), čerstvě s vylepšeným silikonovým poprsím! „Mám nový prsa, a tak se cítím lépe a doufám, že se fotky budou líbit,“ přiznala Lea, která je v současné době nezadaná – podobně jako plavková femme fatale, herečka Barbora Mottlová (34).

VIDEO: Lea Šteflíčková na focení: Podívejte se do zákulisí!

Video
Video se připravuje ...

Lea Šteflíčková Thomas Kruchina, Lukáš Červený

Plavkový speciál, který si v ničem nezadá ani s legendárním seriálem Pobřežní hlídka, vychází už v pátek v Blesk tv MAGAZÍNU. A kdyby vám to bylo málo, na Blesk.cz si můžete pustit videa z focení a rozhovory s oslovenými kráskami.

Které další dámy uvidíte?

Nikol Švantnerová (28): „Jsem plavkový blázen, k vodě beru vždycky víc kousků!“

Veronika Chmelířová (34): „Když je vedro na padnutí. v plavkách je přece nejlíp!“

Michaela Nosková(38): „Plavkovou sezónu bych nejradši měla celý rok!“

Iva Uchytilová (23): „Miluju léto, nejvíc rána, kdy zpívají ptáci.“ 

Čtěte dál v Blesk tv MAGAZÍNU:

  • * Rozhovor s legendární kapelou Lucie!
  • Tipy na výlety i nové knížky na léto!

Fotogalerie
51 fotografií