Slunečná sobota 6. června se stala jedním z nejkrásnějších dní pro Denisu Pfauserovou (32). Představitelka rozmazlené princezny Markétky z Řachandy slíbila celoživotní lásku svému snoubenci Honzovi Hrdinovi, který ji požádal o ruku na dovolené ve Francii. Muž, který mimochodem vůbec není z umělecké branže, ale pracuje prý jako strojní inženýr, před ní poklekl na Nikki Beach v Saint Tropez loni v srpnu, a herečka s odpovědí neváhala ani vteřinu. Vzhledem ke koronavirové pauze měli pak spoustu času na přípravu – a přece den před veselkou herečka ještě vystupovala v divadle.

Kráska, která své drobné poprsí předvedla ve filmu Prázdniny v Provence, to totiž zapomněla vedení divadla včas nahlásit, a tak se ještě večer před svatbou objevila na prknech, která znamenají svět. Nebrala to však nijak tragicky, naopak si libovala, že místo nervování doma měla nějaké rozptýlení.Také její „den D“ se nesl ve velmi veselém duchu, a herečka z něj prozatím jenom několik málo střípků sdílela na svém instagramovém účtu. Především se tedy se svými kamarády a fanoušky podělila o fotky profesionální fotografky, jež její velký den patřičně zdokumentovala. Nevěsta od rána neztrácela úsměv na tváři a bavila široké okolí. „Kdo že se to dnes vdává?“ napsala na sociální síti například pod snímek, kde dovádí s družičkami. Snímek, na němž celá rozesmátá kráčí před oddávajícího kněze, zase opatřila popiskem „řekl jí někdo, že vdávat se je tak zábavné?“

Krajkové šaty se zatraceně hlubokým dekoltem oblékla herečka v klasické bílé barvě, zatímco ženich se s ní sladil pouze bílou košilí a oblek měl ve světlomodré barvě. Došlo na první tanec novomanželů či společné krájení svatebního dortu, tedy na všechny tradiční svatební kratochvíle.

VIDEO: Princezna z Řachandy vynesla nejvíc sexy šaty! Ale ve filmu ukázala víc

Video
Video se připravuje ...

Princezna z Řachandy vynesla nejvíc sexy šaty! Ale ve filmu ukázala víc Markéta Reinischová

Novopečenou paní Hrdinovou čekal také pořádně adrenalinový zážitek: za asistence manžela ji totiž vyhazovali přítomní pánové do vzduchu v divočejší variantě hobla.

Celá akce se odehrávala na statku, v uvolněném vesnickém rázu, a veselka Pfauserovou podle jejích vlastních slov vyšla na statisíce. Aby také ne, pozvala na ni 65 hostů. Mezi nádherně sladěnými družičkami byla například modelka a Misska Andrea Bezděková (27), která aktuálně randí s idolem mnoha dívek Markem Lamborou (26). Kytici, kterou nevěsta podle všech zvyklostí házela, však nechytila, takže si na veselku ještě asi nějaký čas počká… Dalšími slavnými družičkami byla třeba bývalá partnerka Vladimíra Polívky (31) Karolína Krézlová (34) nebo herečka Aneta Kernová (25).

Fotogalerie
62 fotografií