Nyní poměrně zdrženlivá komička byla v mládí pořádná divoška. Tvrdá hudba jí kolovala v žilách, stejně tak fernet ve vysokých dávkách. „Devadesátky byly takové klidné a pokojné roky, to nemůžu říct… Aneb když je v podstatě celé strávíte v legendárním Brněnském klubu Mýdlo,“ zahájila Pazderková nostalgické okénko na svém instagramu a pro dokreslení nezapomenutelných momentů připojila sérii výmluvných snímků.

 „Toto je zřejmě rok 1998 nebo 99. To obočí?!? Bože… A ano. Vyrobila jsem si podprdu z kokosů a ovázala džíny závěsem,“ okomentovala Iva úvodní fotografii, na níž je se svým tehdejším přítelem Adamem a kamarádkou. Na dalších představila fanouškům svou kamarádku, ta kokosy na hrudi nahradila dýní hokkaidó.

„Tak to chodilo. Death metal, kokosy, Fernet, kulečník (sport je mojí vášní, však víte) a večery, které bych si moc moc chtěla pamatovat. Neboooo...ne..? Bylo to Mýdlo. Nejlegendárnější místo v Brně,“ posteskla si herečka, která až na vánoční svátky, což jí přátelé údajně právem vyčítali, strávila v klubu víc času než doma.

„Ani nevím, jestli přežilo pandemii, ale rozhodně přežilo požár a naše párty,“ napsala na závěr. Věrní štamgasti Pazderkovou ubezpečili, že Mýdlo koronavirovou krizi přežilo a nemůže se dočkat jejího návratu na parket. Nejlépe s kokosy.

VIDEO: 7 pádů Honzy Dědka dnes: Iva Pazderková o svých nevydařených manželstvích i touze po dítěti

Video
Video se připravuje ...

7 pádů Honzy Dědka dnes: Iva Pazderková o svých nevydařených manželstvích i touze po dítěti FTV Prima

Fotogalerie
70 fotografií