A tady jedna seriózní kamarádka, jak ji Tereza Brodská nazvala, krutě narazila. Od té chvíle už nepatří mezi její sledující.

„Kamarádka: Docela hezký fotky tam dáváš… A pak pokračovala: Ale některý bys mohla vylepšit! Já: Jak jako? Kamarádka: Nóóó, třeba existujou filtry nebo úpravy, některý fotky máš i trochu rozmazaný, a pak pořád ten Konrád (pes), dej tam i nějaký oblečení nebo co jsi uvařila, vždyť tak dobře vaříš!“ radila Tereze kamarádka.

„A pak to přišlo! Kamarádka: A pak holka, já ti nevím, ale nejsi na některý rádoby vtipný videa uz trochu ,starší‘? Víš, myslím to s tebou dobře, ale měla bys ten IG mít už trochu adekvátní svému věku. Ti lidé to mají radši!!!!!!

VIDEO: Tereza Brodská (53) slaví 25 let s manželem Herbertem Slavíkem: Promluvila o milencích!

Video
Video se připravuje ...

Tereza Brodská (53) slaví 25 let s manželem Herbertem Slavíkem: Promluvila o milencích! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Chtěla jsem kamarádce vysvětlit, že měnit se už nebudu a svůj instagram taky né, že je fajn udělat si ze sebe srandu a nebrat se hlavně moc vážně, protože pak je to spíš komické,“ dodala Brodská, která skutečně zveřejňuje svoje reálné fotky, ne upravené, kde si kolikrát některé dámy nejsou vůbec podobné.

Ale pro lajky by některé i skály lámaly. Naštěstí to není případ oblíbené herečky, která kamarádce slušně poděkovala a navždy ji na svém profilu zablokovala.

Fotogalerie
39 fotografií