Peštová padesátiny oslavila v říjnu loňského roku, ale k žádné dramatické proměně po odbití půlnoci u ní nedošlo. Jejím receptem na věčné mládí je dřina, dřina a zase dřina. Modelka na sobě vytrvale pracuje a nepolevuje ani v tomto těžkém období, které lidem staví do cesty jednu nepřekonatelnou překážku za druhou. „Koronabříško“ Daniele v průběhu pandemie nenarostlo, podle nového příspěvku na instagramu jí však nakynulo něco jiného.

Na černobílém snímku z koupelny dráždí Haberova sexy partnerka svým božsky vysekaným tělem v černém krajkovém prádle. Svaly na rukou a náznaky břišáků, stejně tak pevné nohy, vyrazily fanouškům dech a modelku zasypávají superlativy.

„Tahle top postava po několika porodech + věk, wauuu! Smekám,“ vysekla jí poklonu jedna komentující. „Ok, oficiálně závidím vašim břišním svalům. Radši si dám 3hodinový plank,“ vzkázal Daniele Peštové další pisálek. „Věk je jen číslo! Krásná jste,“ shrnul myšlenky všech třetí. Peštová s modelingem zatím neplánuje seknout. Před časem se stala tváří nové kolekce neslavnější značky spodního prádla Victoria's Secret.

VIDEO: Topmodelka Peštová (48) přiznala: Nic jiného než modeling neumím!

Video
Video se připravuje ...

Topmodelka Peštová (48) přiznala: Nic jiného než modeling neumím! Markéta Reinischová

Fotogalerie
76 fotografií