Timo v současné době koncertuje v Mexiku a domů by se měl vrátit na konci května, Dominika Gottová má mezitím v plánu sehnat si práci. Už dokonce podnikla první kroky. „Odeslala jsem si přes e-mail žádosti na dva rekvalifikační kurzy, je to security,“ odtajnila v primáckém Showtime.

Také zdravotní péči si už zařídila právě ve Finsku. „Já jsem se tam léčila ze závislosti na lécích na spaní, které mi byly předepisovány pochopitelně lékařem, ale já nedodržovala množství - tím, že jsou návykové, tak jsem brala víc a víc a víc. A věděla jsem, že takhle to dál nejde, protože jsem byla permanentně unavená, nevyspalá, podrážděná a nesoustředěná,“ svěřila se.

„Vyhledala jsem pomoc i tady v Praze, ale lékař říkal, že bych si musela lehnout do nemocnice,“ vysvětlovala. To nechtěla, a tak zkusila jiný přístup v zahraničí. Tam jí prý předepsali pro ni ideální kombinaci antidepresiv, psychotik a léků na spaní. „Tím ale ta léčba nekončí, oni mě budou neustále monitorovat, mám povinnost pravidelně docházet na polikliniku, kde tedy kontrolují z moči, jestli to není blbý takhle říct, co se v tom organismu nachází, jestli tam není víc, než mi bylo určeno, nebo něco jiného, co mi nebylo předepsáno,“ dodala pro Showtime blondýnka.

Ta už si tak maluje svůj život ve Finsku, ale na podzim hodlá Česko opět navštívit. Ráda by totiž uspořádala vzpomínkové akce na svého otce Karla Gotta. Paradoxně je ale i on tak trochu jedním z důvodů, proč svou rodnou vlast opět opouští. Dominika má důvodů víc, samozřejmě tím prvním je návrat, jak sama říká, k milovanému manželovi.

Ačkoliv měli v minulosti problémy, uvědomila si prý, že je Timo její životní láskou. Také přiznala, že ve Finsku už si za ty roky zkrátka příliš zvykla - mimo jiné na jiné životní tempo i jiné platy. A samozřejmě je ve hře i otázka popularity, zatímco tady všichni ví, že je dcerou slavného zpěváka, ve Finsku nic takového nezažívá, takže má větší klid.

VIDEO: Dominika Gottová o Štaidlovi: Špatné vzpomínky ohledně nátlaku na matku!

Video
Video se připravuje ...

Dominika Gottová o Štaidlovi: Špatné vzpomínky ohledně nátlaku na matku! Luboš Procházka

Fotogalerie
179 fotografií