Hercova maminka se dožila úctyhodného věku 91 let a dlouho si prý vystačila sama - Vlastimil byl ale přesto rád, že se svou ženou bydleli nedaleko, takže vždycky mohli zaskočit, když bylo potřeba. „Zatímco manželka byla v práci, já jsem byl obstarat maminku, ona byla do poslední chvíle soběstačná, ale tak potřebovala vždycky s něčím pomoci, taky jsme si popovídali. Měli jsme hezký vztah,“ přiznal pro Expres.cz Zavřel s tím, že teď už je vše jinak.

Před půl rokem totiž jeho matka zemřela a zanechala po sobě dům ve vilové čtvrti nad pražským Smíchovem. „Teď jsme se do něj přestěhovali my s manželkou a zatím jsme vše nechali tak, jak tu měla maminka,“ osvětlil herec a dabér Homera Simpsona. 

VIDEO: Vlastimil Zavřel po nemoci jater: Hubnul jsem kilo za den!

Video
Video se připravuje ...

Vlastimil Zavřel po nemoci jater: Hubnul jsem kilo za den! Lukáš Červený, Mirka Dvořáková

Netají se tím, že je mu stále trochu smutno. „Chybí mi hodně, ale dožila se požehnaného věku, zemřela v 91 letech, ale na covid to nebylo,“ vysvětlil Vlastimil, který v novácké Ordinaci již roky hraje Jindřicha Valšíka.

Kromě toho působí i v divadlech. „Zkouším čtyři divadelní hry včetně muzikálu Láska nebeská v Divadle Broadway, ale stále čekáme, kdy budeme moci hrát. Na druhou stranu jsem si nikdy ještě tolik neodpočinul,“ dodal o současné situaci pro Expres.cz Zavřel.

 

Fotogalerie
47 fotografií

Fotogalerie
47 fotografií