Ze sportovního moderátora Marek povýšil do hlavní zpravodajské relace. Pokud má chvíli času, vyrazí s manželkou Sylvií do parku v pražských Košířích a na procházku přibere i maminčiny pejsky. „Mamka má celkem čtyři, ale vzali jsme jen dva. Jsem na ně zvyklý odmalička,“ svěřil Marek. „Jsem velmi hrdý na moji mamku, ta totiž pomáhá v boji proti množírnám a já k tomu byl veden odmalička. Velmi dobře znám projekt Blesk tlapky a budu moc rád, pokud se budu moci do budoucna zapojit,“ má jasno Marek a popsal, jak se jeho rodina ujala dvou čivav.

VIDEO: Marek Kafka o záchraně psů

Video
Video se připravuje ...

Marek Kafka o záchraně psů David Turek, Jan Jedlička

Trénink na dítě

„Jeden z těchto dvou pejsků byl zachráněný ze Slovenska a druhého si vzala mamka do adopce. Zemřela mu totiž majitelka, a tak zůstal opuštěný,“ objasnil osud němých tváří. „Také táta byl psovod v armádě, tak mi život se psy přijde samozřejmý,“ má jasno moderátor. Sám momentálně psího parťáka nemá, ale o jeho pořízení s manželkou uvažují. „Jak se říká: nejprve pejsek, pak miminko,“ prozradil se smíchem.

Podpora manželky

Mladý moderátor už je dva roky ženatý a miminko rozhodně není otázkou příštích měsíců. „Teď se Marek chce soustředit na práci a ještě máme čas,“ prozradila Sylvie Kafková. Ta je z nové pracovní pozice svého manžela nadšená. „Vím, že si tuto práci vysnil, a tak za něj mám obrovskou radost,“ dodala Sylvie, která bude večer nejen manželovi, ale i Gábině Laškové držet pěsti.

VIDEO: Nový moderátor zpráv CNN Prima News

Video
Video se připravuje ...

Nový moderátor zpráv CNN Prima News David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
22 fotografií