„Jeden měsíc jsme tři. Je to nádherný a neuvěřitelně rychle to utíká,“ rozněžnila se Gabriela Boučková na svém instagramu a přidala jako důkaz fotku. Na ní je finalistka soutěže Česká Miss z roku 2014 k vidění ve své nové, a sice mateřské roli. Soudě dle paže zvednuté směrem k foťáku je autorkou snímku sama Gabriela.

VIDEO: Zapomeňte na současné moderátory Primy. Novou posilou je Libor Bouček

Video
Video se připravuje ...

Zapomeňte na současné moderátory Primy. Novou posilou je Libor Bouček! Markéta Reinischová

Někdejší finalistka soutěže krásy je na snímku k vidění, jak leží na boku v bíle povlečené posteli a k prsu má přisátého měsíčního kojence. „A to je teprve začátek,“ okomentovala snímek Monika Absolonová a přidala k tomu celou plejádu srdíček. „Milujuu,“ neudržela se rovněž čerstvá maminka a modelka Veronika Kašáková, která se rozněžnila tak, až ke slovu „miluju“ přidala o jedno „u“ navíc.

VIDEO: Libor Bouček si missku vzal za manželku! Jakou radu má pro ty nezadané?  

Video
Video se připravuje ...

Libor Bouček si missku vzal za manželku! Jakou radu má pro ty nezadané? Markéta Reinischová

A zatímco na jejím instagramu se Gabriele Boučkové dostalo jen milých slov a emotikonů srdíček, na profilu pořadu Showtime televize Prima, který fotku sdílel, se našly i negativní reakce. „Myslím si, že tyto fotky s kojením jsou dost nevhodné,“ pohoršil se jeden ze sledujících a své rozhořčení dal najevo kromě slov i vykřičníky. Ať jsou na kojení na veřejnosti jakékoli názory, mateřské mléko je pro novorozené miminko bez pochyby to nejlepší. 

Malý Albert Bouček přišel na svět v úterý 16. února, a to sedm minut před 22. hodinou. „Musím říct, že to období očekávání je u konce. Všechno dopadlo dobře. A já jsem v úterý večer zažil asi nejsilnější emoční vypětí, nad kterým člověk nemá kontrolu. Je to okamžik, ve kterém se v člověku zrodí úplně nový druh lásky. Lásky k manželce, k životu a pak k tomu tvorovi,“ popsal tehdy své pocity Libor Bouček v pořadu Nový den, který na televizi Prima moderuje. 

Fotogalerie
47 fotografií