Herečka žije s rodinou v Brně a už 11 let se v seriálu neobjevila. Posledním byl právě zmíněný Cesty domů na Primě, kde její postava zemřela při autonehodě a diváci to hodně prožívali. 

Momentálně Pavla Vitázková žije rodinným životem a baví své fanoušky na sociální síti. Její poslední výzva, aby jí poslali fotky bez nalíčení, všechny hodně bavila. 

Je blbá doba, tak se pojďme zasmát. Moje milovaná zpěvačka Alicia Keys oslavila čtyřicátiny a léta už nepoužívá make-up. Nikdy. Dejte mi sem do komentů svou fotku, kde nemáte vůbec nic na ksichtíku, chlapi foto, kde vypadáte úplně blbě, a já vám nakonec dám svoji fotku, která je úplně bez a vypadám na ní příšerně a věřte mi, že cizí/rozuměj moje/ neštěstí vás moc potěší,“ píše herečka. Pod příspěvkem se nahromadilo okolo 250 komentářů a fotek. 

VIDEO: Bývalá hvězda Primy po dlouhé době na party. S manželem to mají doma divoké 

Video
Video se připravuje ...

Bývalá hvězda Primy po dlouhé době na party. S manželem to mají doma divoké David Turek, Aleš Brunclík

Nakonec snímek, kde nemá ani kapičku make-upu, zveřejnila i sama Pavla. Většina se ale shodla, že jí to i tak sluší. Ovšem někteří muži ji prý nepoznali!. „Pavli, tak jsem Zdeňkovi ukázala tvoji fotku, tak aby nebylo vidět, kdo ji postuje. 'Nevím, neznám, tu jsem asi nikdy neviděl.' Pak jsem mu ukázala tu, co máš v profilu. 'NEKECEJ, to není možný,“' pobavil jeden z příspěvků. 

Jistě ale Vitázkovou poznal její muž... Již léta žije s manželem Dušanem a dvěma dcerkami Barborou Anastáziií (7) a Rozálii Agnes (4) v Brně. Od roku 1997 má stálé angažmá v Městském divadle Brno. 

VIDEO: Seriálová herečka Pavla Vitázková: Zhubla 25 kilo během 7 měsíců! 

Video
Video se připravuje ...

Seriálová herečka Pavla Vitázková: Zhubla 25 kilo během 7 měsíců! Petr Soukup, Markéta Reinischová

Fotogalerie
36 fotografií