Všichni kvůli němu umírali strachy, nikdo ale pořádně nevěděl, co se s lídrem kapely Patrola Šlapeto a bývalým dvorním scenáristou Karla Gotta (†80) stalo. Jeho manželka Táňa odmítala podávat jakékoliv informace.

Zánět a sepse

Brány mlčení teď prolomil Radanův kolega, který ho navštívil už v rehabilitačním centru. „Málem to nepřežil. Operovali mu nohu, do které dostal zánět, ten vyústil v celkovou sepsi organismu. Měl čtyřicítky horečky, které nešly srazit,“ prozradil Aha! jeho kamarád.

Vánoce na JIP

To nejhorší ale teprve přišlo. „Na operačním sále Radan upadl do kómatu a zůstal v něm tři týdny. Bylo to velmi špatné, už i lékaři začali pochybovat, že se z toho dostane,“ pokračoval. Po třech týdnech se nakonec Dolejš z kómatu probral. Na ARO si ho ale ještě nechali. Z anesteziologicko-resuscitačního oddělení putoval na chirurgickou JIP až po dlouhých pěti nedělích. „Tam chudák strávil i vánoční svátky. Až na konci roku ho na jeho žádost převezli na rehabilitační kliniku, kde si dle mého názoru pobude několik měsíců,“ dodal Radanův kolega.

VIDEO: Radan Dolejš ze Šlapeta zhubl 60 kilo! Teprve další operace rozhodne.

Video
Video se připravuje ...

Radan Dolejš ze Šlapeta zhubl 60 kilo! Teprve další operace rozhodne. Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
5 fotografií