S bolestmi břicha bojoval Petr Vojnar dlouho, ale vyšetření nic nepřinesla. Až do loňského roku, kdy měl tak šílené bolesti, že musel do nemocnice. Okamžitá operace žlučníku, při které lékaři objevili problém se slinivkou břišní. 

Protože všechny ty orgány jsou single, tak velmi rády uzavírají koalice... a jednoho krásnýho dne se rozhodnou, ze už váš nezájem o jejich problémy stačil a vyrazí v bandě demonstrovat. A statečně se podporujou. Když je chycenej jeden, podpoří ho moc rád i druhej, třetí," napsal ještě z nemocnice moderátor již zrušených Divošek na Primě. 

VIDEO: Hvězda Divošek Petr Vojnar slavil 44: V mém věku už to není žádná divočina

Video
Video se připravuje ...

Hvězda Divošek Petr Vojnar slavil 44: V mém věku už to není žádná divočina Veronika Kuželková, Jan Jedlička

Už je v domácím léčení, ale pořád úplně vyléčený není. „Dva a půl týdne v lázních bohatě stačilo... 76 kilo, děravej jak záporák na konci hollywoodskýho akčňáku, se zánětem žíly a zarostlej jak Tom Hanks v Trosečníkovi, ještě stejnej čas v domácím vězení a už bych zase měl, byť v omezeným režimu, skákat přes kaluže. Děkuju za podporu děcka, moc mi to pomáhalo,“ ohlásil se z domova Petr. 

A nezapomeňte, tohle fakt není legrace, buďte na sebe opatrný, nemachrujte a při sebemenším problému šup k doktorovi!! Lepší trapnej, než mrtvej...,“ dodal pokorně Vojnar. 

VIDEO: Moderátor Petr Vojnar ukázal, jak bydlí! Kuchyň má spojenou s koupelnou!

Video
Video se připravuje ...

Moderátor Petr Vojnar ukázal, jak bydlí! Kuchyň má spojenou s koupelnou! Thomas Kruchina, Jan Jedlička

Fotogalerie
38 fotografií