Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Zuzana Drnek (†35) z Prostřeno! se oběsila ve fitku: Které celebrity tam trénovala?!

/
  • Mrtvá hvězda Prostřeno! Zuzana Drnek (†35): Které celebrity trénovala?!
    12. ledna 2021 ● 06:00

    Zuzana Drnek (†35), která se dvakrát objevila v pořadu Prostřeno!, spáchala ve vlastním fitku sebevraždu. V šoku jsou z toho nejen její blízcí, ale také slavné osobnosti. Mnohé z nich s ní totiž cvičily! Kdo konkrétně?

  • 1.

    Oblíbená u celebrit

    Manželé Drnkovi byli vyhledáváni velkou řadou celebrit. Jejich metoda Body Wraps na hubnutí, detoxikaci organismu, odstranění celulitidy a regeneraci svalů byla velice oblíbená. Mezi hvězdné hosty fitness patřili: Leona Machálková (53), Eva Decastelo (42), Anna Slováčková (25), Kamila Nývltová (31), Jakub Kohák(46) a mnoho dalších nejen z oblasti kultury, ale také sportu.

    Zuzana Drnek a Jakub Kohák
    Autor: Archiv Zuzany Drnek

  • 2.

    Zpěvačka Kamila Nývltová

    „Chodila jsem k ní na zábaly a byla jsem moc spokojená. Byla to veselá holka, která milovala svoji práci. Dokonce jsem ji zažila i s dcerami, působila na mě jako dobrá máma. Pak přišla karanténa a chodit jsem přestala. Nemůžu tomu uvěřit,“ přiznala Blesku zpěvačka Nývltová, která věděla o Zuzaniných rodinných problémech.

    Zuzana Drnek s Kamilou Nývltovou
    Autor: Archiv Zuzany Drnek
  • 3.

    Moderátorka Eva Decastelo

    „Zuzanu Drnkovou jsem znala jen pracovně, ale je mi líto každého podobného osudu,“ okomentovala Eva Decastelo smutnou zprávu. Sama její služby vyhledala dvakrát.

    Zuzana Drnek a Eva Decastelo
    Autor: Foto: Václav Burian a Instagram

  • 4.

    Moderátor Petr Vojnar

    „Jako otec jsem sám velmi fixován na své dítě. A to nejhorší, co vás může potkat, je o něj přijít. Je mi jejího osudu moc líto, ale sebevražda nic neřeší,“ má jasno Vojnar.

    Petr Vojnar
    Autor: Reprofoto FTV Prima

  • 5.

    Spáchala sebevraždu

    Pokud máte psychické potíže či jakékoliv trápení, obraťte se na odborníky například na Lince důvěry 800 155 555 nebo v Centru krizové intervence 284 016 666. Služby jsou poskytovány nonstop.

    Fotogalerie
    43 fotografií

Články odjinud

Dnešní horoskopy