Zpěvákovi se v neděli odpoledne přitížilo natolik, že mu rodina zavolala sanitku. „Muž, 67 let, měl potíže interního rázu, byl převezen do vinohradské nemocnice,“ uvedla pro Blesk mluvčí pražské záchranky Jana Poštová.

Čekají na výsledky

Daliborova dcera, zpěvačka Jiřina (32), jen stěží hledala slova. „Tatínek leží ve vážném stavu v nemocnici. Žádné další podrobnosti prozatím nebudeme sdělovat,“ svěřila Blesku Jiřina, která se během telefonátu rozplakala. „Čekáme na lékařské konzultace. Fanouškům děkujeme za myšlenky na Dalibora,“ připojila s tím, že se nejedná o koronavirus. „S tátou jsem před chvílí komunikovala, z pověrčivosti k tomu nic neřeknu, jen to, že se o něj opravdu bojím,“ dodala.

Naposledy, když se Janda objevil na veřejnosti v září loňského roku, aby oslavil 40 let na scéně, zdál se viditelně pohublý. Podle informací Blesku zpěvák leží na koronární jednotce na kardiologické klinice, kam ho dostaly potíže se srdcem.

Psychické potíže

Dalibor Janda měl v minulosti vždy jen menší zdravotní problémy. Šlo většinou o chřipky nebo záněty dýchacích cest. Po sebevraždě syna Dalibora (†21), který v roce 2003 ukončil svůj život skokem z Nuselského mostu, měl krátce psychické potíže, které mírnil předepsanými léky.

VIDEO: Dalibor Janda ve vážném stavu v nemocnici! A Polívka v show Tvář skončil.

Video
Video se připravuje ...

Dalibor Janda ve vážném stavu v nemocnici! A Polívka v show Tvář skončil. Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
34 fotografií