„S Rozi v únoru povýšíme z dvojnásobných tetiček na čtyřnásobné. Naše ségry nás už zase vypekly,“ svěřila hrdě světu internetu prostřednictvím svého instagramového účtu Eliška Bučková. A svůj tetičkovský příspěvek modelka doplnila fotkou nazdobeného vánočního stromečku a čtyř sester u něj, z nichž dvěma se pod šaty očividně kulatí těhotenská bříška.  

VIDEO: Krvavé zranění na táboře Elišky Bučkové: Následovala cesta do nemocnice!

Video
Video se připravuje ...

Krvavé zranění na táboře Elišky Bučkové: Následovala cesta do nemocnice! Kisa Císařová, Jan Jedlička

Kromě gratulací sestrám se ihned objevily komentáře pobízející i Elišku. Z nich je jasné, že fanoušci by mateřskou roli přáli i své oblíbené modelce. „Eliško, ještě vy. Byla by z vás krásná maminka,“ polichotila jedna z fanynek ultra štíhlé modelce. „Nenechte se zahanbit,“ pošťouchla Bučkovou další sledující.

VIDEO: Eliška Bučková randí! Ale zatím je ve fázi vybírání, protože je náročná 

Video
Video se připravuje ...

Eliška Bučková randí! Ale zatím je ve fázi vybírání, protože je náročná Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Přestože věk na to stát se maminkou by Eliška Bučková už jistě měla, přijmout mateřské povinnosti se Česká Miss 2008 ještě nechystá. „No dovolte. My s Rózi (nahoře) jsme jenom vykrmené cukrovím,“ ohradila se tmavovlasá modelka, která je podle všeho stále nezadaná. Na toho pravého, se kterým by mohla rodinu počít a posléze přivést na svět, tak rodačka z jihomoravského Hodonína stále ještě čeká.  

Fotogalerie
44 fotografií