V pátek strhla Nikol Štíbrová sociální sítě, když oznámila své těhotenství. Syn Mates (3) bude mít sourozence, a to po roční vážné známosti své maminky s Petrem Leitgebem. Právě on nyní před Nikol poklekl a učinil tak další životní rozhodnutí v podobě žádosti o ruku, na kterou známá blondýnka řekla ANO! „Zase o kus šťastnější!“ komentoval fotku ze zásnub Petr na svém instagramu.

Na romantické fotce jsou Nikol a Petr společně v objetí, podle teplého zimního oblečení evidentně někde venku, ovšem kromě nich je na ruce Nikol zřetelně vidět vyjímající se prsten, který potvrzuje jejich zasnoubení. Není pochyb, že bude svatba!

„Děláme si ten rok 2020 v rámci možností hezkej. Akorát už jsme si všechno vystříleli. Nějaký tipy na zbývající dny? Pít nemůžu.“ komentovala Nikol s humorem v instastories fakt, že bude konečně vdanou paní. Tak snad to podruhé vyjde. Jednou už Nikol zasnoubená totiž byla, a to s Martinem Kinclem, otcem Mathiase. Bohužel však k rozchodu stihlo dojít ještě před svatbou... Tady se ale na nic nečeká a vypadá to skutečně na brzký „happy end“!

VIDEO: Nikol Štíbrová přiznala komplikace s partnerem: 14 let mě nechtěl, ale já se nedala!

Video
Video se připravuje ...

Nikol Štíbrová přiznala komplikace s partnerem: 14 let mě nechtěl, ale já se nedala! Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

Fotogalerie
47 fotografií