„Zemřel mi můj nejbližší člověk, kterého jsem měl. Vánoce tudíž nemám jak prožít, nebo spíš nemám plán, jak je prožívat. A je to celé vlastně úplně jedno. Maximálně zajdu na hřbitov a pak to pojmu v nějakém nočním klubu,“ svěřil se Jakub Ludvík Blesku se svou bolestnou ztrátou. Přestože byl jeho otec i ve svých devětaosmdesáti letech ve výborné kondici, osudnou se mu stala srdeční příhoda. I když ne tak zcela...

„Po té příhodě jsme bojovali, ale bohužel neúspěšně. Táta nakonec podlehl zápalu plic,“ popsal Blesku poslední dny života svého milovaného rodiče fotograf českých celebrit. Aktuálně se šířící nový typ koronaviru prý ale v tomto případě roli nesehrál. „Táta absolvoval testy v Thomayerově nemocnici, kde ležel. Na covid byl negativní,“ objasnil Jakub Ludvík, který se tátovu památku rozhodl uctít prostřednictvím své milované práce.

VIDEO: Bučkovou zjizvil kajman, Jirešovou poštípali mravenci!

Video
Video se připravuje ...

Bučkovou zjizvil kajman, Jirešovou poštípali mravenci! Kristýna Léblová, Jan Brunclík

A sice černobílou portrétní fotografii svého táty Jakub Ludvík zařadil mezi snímky do své nové knihy mapující jeho pětadvacet let trvající kariéru. „Jsem strašně rád, že tam ta fotka je. Byla i součástí posledního rozloučení s tátou v kostele svaté Ludmily u jeho rakve. Na tátu budu vzpomínat do konce svého života,“ uzavřel fotograf.

Fotogalerie
44 fotografií