Byt v centru hlavního města vyměnila pěnice Andrea Kalivodová za dům za Prahou. „Bydlela jsem dlouho v Praze v Modřanech, pak jsem se přesunula do Dolních Břežan a z nich jsem se ocitla ve Psárech. Dům se nám hodně líbil a byl za dobrou cenu, a tak jsme neváhali,“ vysvětlovala již před časem vnadná kráska. Její rodina je zde zcela spokojená: Děti mají totiž svůj pokoj s hernou a Andrea pracovnu, kde se může v klidu připravovat na své role.

„Tam se zavřu a učím se roli. Nebo úřaduji. Jsem šéfkou oddělení klasického zpěvu na Mezinárodní konzervatoři Praha. Ta škola je velmi živá a osobitá a s pedagogy i žáky chystáme spoustu nových věcí. No, a pro Národní divadlo se teď učím velmi náročný part role Mescaliny v opeře Le Grand Macabre. Je to hodně avantgardní dílo, ale nebráním se tomu, naopak,“ nechala se slyšet.

Nejvíce času prý tráví, tak jako nejedna žena, v kuchyni. Ostatně i vánoční cukroví už má nachystané. „Ráda peču a vařím. Dělám polívky, těstoviny, různá masa, baví nás to,“ přiznala tmavovlasá pěvkyně, která si pochvaluje, že je kuchyně spojená s jídelnou a hned za rohem má obývák. „Když se sejdeme s rodinou nebo přáteli, je to do ledničky kousek. Faktem je, že v jídelně se často setkáváme, jednak při jídle, ale třeba i když potřebujeme domluvit rodinné záležitosti nebo si jen tak popovídat,“ představila Andrea Kalivodová nejfrekventovanější místnosti v domě.

VIDEO: Andrea Kalivodová: O narozeninách si uspořádala vystoupení na vodě!

Video
Video se připravuje ...

Andrea Kalivodová: O narozeninách si uspořádala vystoupení na vodě! David Turek, Jan Jedlička

Schodišti vévodí obraz krásné Carmen, osudové role Andrey Kalivodové. Obraz dostala od manžela ke svým čtyřicetinám a velice si ho považuje. Cení si však i dalších obrazů a fotografií. „To jsou vzpomínky. Třeba svatební cesta do Karibiku, po šesti letech od svatby. Předtím nebyl čas, buď jsem pracovala, nebo rodila děti,“ smála se Andrea a předvedla i pomalovanou zeď: „To je umělecké dílo našeho Bastíčka,“ vysvětlila. Kalivodová má totiž potomky rovnou dva, staršího Adriana (6) a mladšího Sebastiana (3), a ti podle všeho jen tak neposedí…

VIDEO: Andrea Kalivodová o pětiletém synovi: Je až moc šikovný!

Video
Video se připravuje ...

Andrea Kalivodová o pětiletém synovi: Je až moc šikovný! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
65 fotografií