Přestože je zvyklý být pořád mezi lidmi, ať už ve StarDance, nebo třeba i během svého vystupování s Českou filharmonií, konec roku chce strávit zavřený doma. „Snažíme se nepanikařit. Ale protože moje manželka patří do ohrožené skupiny, vzhledem ke svému handicapu, a moje maminka rovněž, tak se snažíme rizikům epidemie nechodit moc naproti. Snad výhodou je, že přebýváme u Karlových Varů v malé vesnici, kde je omezený počet lidí,“ řekl pro portál Život v Česku. Riskovat nechce hlavně o Vánocích.

Letos to bude kvůli epidemii takové klidnější, takže když bude situace dobrá, budeme i s mou maminkou, a to bude tak všechno. Žádné velké setkávání a večírky v plánu nemáme, letos určitě ne. Budou to u nás takové Vánoce s příležitostí zamyšlení o podstatě Vánoc,“ tvrdí Eben s tím, že na svátky se nepřipravují nijak významně. „Nejsme zběsilí »slaviči« svátků, že bychom museli držet všechny vánoční zvyky,“ dodal.

VIDEO: Fila o kritice StarDance: „Nejsem proti Ebenovi zaujatý, o televizních pořadech už jsem psal“

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Fila o kritice StarDance: „Nejsem proti Ebenovi zaujatý, o televizních pořadech už jsem psal“ Markéta Volfová, Lukáš Červený

Fotogalerie
44 fotografií