Z odhalení pohlaví miminka se v posledních letech stal obrovský fenomén a kreativních způsobů, jak zjistit, zda nastávající maminka nosí pod prsy chlapce, nebo holčičku, je nezměrné množství. Kateřina alias Kate Matl si vybrala balónky napuštěné kouřem. A ač to nešlo úplně podle jejích představ, partner se při pohledu na barevný dým dojímal štěstím. Bude to děvčátko.

„Zprvu jsem chtěla utajit jak těhotenství, tak pohlaví miminka, dále jméno a pak i porod a vůbec veškeré taje, ale okolí tomu nepomohlo a musím říct, že tak krásné období je krásné sdílet -⁠ ano, čekáme holčičku a jsme z toho nesmírně šťastní,“ napsala Mátlová na instagram k fotografii, kde se s přítelem Michalem blaženě usmívají do objektivu a v pozadí poletuje mrak růžového kouře.

VIDEO: Mátlová je těhotná! Tátovi Lubomírovi (†79) to před smrtí stihla říct.

Video
Video se připravuje ...

Mátlová je těhotná! Tátovi Lubomírovi (†79) to před smrtí stihla říct. David Turek, Mária Rušínová

Dcera zesnulého dirigenta Lubomíra Mátla (†79) byla celou dobu přesvědčená o opačném pohlaví. Že to bude holčička, se nakonec dozvěděla z ultrazvuku. „Michal se mnou jednou přišel na ultrazvuk a pusinka na něj nejen zamávala, ale dokonce se mu ukázala ve vší své kráse.“ Geny rodu Mátlů zjevně převládly nad těmi partnerovými - Kateřina má totiž pět dalších sester a spoustu neteřinek.

VIDEO: Uplakaná kráska Kateřina Mátlová: František Janeček naší rodině velmi pomohl!

Video
Video se připravuje ...

Uplakaná kráska Kateřina Mátlová: František Janeček naší rodině velmi pomohl! David Turek

Fotogalerie
56 fotografií