Někteří jeho kolegové lepí výpadek příjmů po nekvalifikovaných brigádách. Bavič Geňa radši utahuje rodině opasky, zavření divadel je ale tak dlouhé, že to přestalo stačit. Herec se rozhodl řešit to radikálně.

„Ukazuju rodině, jak vypadá chudoba. Zvykají si a asi začnu rozprodávat věci,“ říká na rovinu tanečník z muzikálu Dracula. „Mohl bych prodat i bicí, tak nevím…“ uvažoval nahlas v pořadu 7 pádů Honzy Dědka.

Jak také prozradil, nejlépe se mu nevede i proto, že krátce před první vlnou pandemie přišel o dva miliony korun. „Stavěl jsem si hausbót a ten frajer mě podvedl,“ přiznal Richard bez bližších podrobností. „Teď by se mi ty peníze šikly. Podvedl mě o dva miliony, říkal jsem si, že to je v pohodě, že to nadělám. Ale už jsem minus čtyři miliony,“ vypočítává své ztráty Genzer, který si přístavek na vodě nakonec pronajal.

„Je to skvělý bydlení. Je tam obývák, koupelna, ložnice, skříně, pračka, terasa a nas*aný labutě,“ pochvaloval si. Teď už si luxusní plavidlo nemůže dovolit, peníze z něj ale nevykřeše.

VIDEO: Richard Genzer shání peníze! Rozhodně nejde o malou částku... 

Video
Video se připravuje ...

Richard Genzer shání peníze! Rozhodně nejde o malou částku... Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

„Rád bych prodal i hausbót, ale žere jako Halina Pawlowská, nikdo ho neuživí a hlavně není můj,“ dodal herec, který má s exmanželkou Lindou Finkovou (52) dceru Viktorii (21) a syna Matyáše (11). Ta už si před několika lety stěžovala, že alimenty dětem neplatí. „Nedostávám žádné pravidelné peníze. Ale dětem koupí, co potřebují,“ přiznala Finková iDnes.cz.

Už dva roky je navíc bavič zamilovaný do pohledné přítelkyně Pavly, kvůli které dotáhl letos i rozvod. A není to tak dlouho, co naznačil, že nevylučuje ani další dítě. Geňa už se tak nemůže dočkat, až mu zase dovolí pracovat. „Jsem jako kosmodisk, jsem úplně k ničemu, umím ho*no, ale znají mě z televize,“ uzavřel to v talkshow s humorem sobě vlastním. Co dál na sebe prozradil, sledujte v úterý ve 21:35 na Primě.

VIDEO: Richard Genzer a Linda Finková se konečně rozvádějí! Je za tím i žádost o ruku

Video
Video se připravuje ...

Richard Genzer a Linda Finková se konečně rozvádějí! Je za tím i žádost o ruku. David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
50 fotografií