Je to více než dva roky, co se Třešničková, vlastním jménem Kristýna Třešňáková, ocitla v nesprávnou chvíli na nesprávném místě. Ohnivá show v restauraci šéfkuchaře známého jako Salt Bae se zvrtla v pohromu a žhnoucí plameny olízly nejbližší pozorovatele, mezi nimiž byla právě Týnuš a její tehdejší přítel.

Trvalo dlouho, než se youtuberka odvážila ukázat světu následky nejhoršího večera ve svém životě. Jizvy „zdobily“ nejen její obličej, ale i ruce a hruď. Plameny se dostaly i k jejímu silikonovému poprsí, které před nehodou vystavovala v dráždivém spodním prádle. Veškeré obavy však odvál čas a Týnuš se rozevřela jako květina – se všemi nedokonalostmi.

Video: Popálená Týnuš Třešničková: Co má společného s filmem Můj příběh?

Video
Video se připravuje ...

Popálená Týnuš Třešničková: Co má společného s filmem Můj příběh? Falcon

Na nových videích se zvěčnila v jednodílných, avšak poměrně odhalujících plavkách se šněrováním přes dekolt. Na ňadrech má Třešničková velké bílé fleky, pozůstatky popálení druhého stupně, které jen tak nezmizí. Zahojené kůži totiž chybí melanin a proces repigmentace je zdlouhavý, v případě hlubších popálenin k němu nemusí dojít vůbec.

O pozitivní reakce se módní blogerka bát nemusela. „Týnko! Jsem ráda, že jsi pořád tak sebevědomá, ráda vidím, jak jizvičky ukazuješ takhle veřejně a jsi s tím úplně v pohodě, jsi prostě kočka!“ zahrnula ji láskou jedna z fanynek, že na to dojatá Týnuš prostě musela odpovědět: „Jsem ráda, že tu mám samé úžasné lidi!“ vzkázala svým věrným sledujícím.

VIDEO: Nové video popálení Týnuš Třešničkové ve slavném baru: Kdo první začal hasit?

Fotogalerie
93 fotografií