Kamilu Rundusovou proslavily její dvě nejbarevnější kuchařky a vařící videa z různých koutů světa. Ale s tím je konec. Kamu se s přítelem, surfařem Robim, snaží zaujmout svou nahotou a výčtem různých zranění nebo bolestí.

„Zatímco Pipa (pes) se uzdravila, já se včera probudila s bolestí ucha. Půl dne jsem dělala, že nic a soustředila se na práci. Jenže pak jsem nemohla napsat ani slovo a začala hekat. Samozřejmě jsem hrdinsky hlásila, jak to rozdejchám, půl dne jsem meditovala a poslouchala „sound healing“ frekvence. Ale někdy síla myšlenky zjevně nestačí. Když přišla horečka, přestala jsem hrát hrdinku,“ oznámila potetovaná kráska.

„Jeli jsme k holistické dr. Amadě, která léčí pomocí vědy a přírody a ta mi řekla, že někdy i ta ,kurkuma' je prostě krátká. Píchla mi injekci do zadku, protože zánět se mi během jednoho dne dostal do čelisti, já přestala nejen kousat, ale i mluvit,“ svěřila se na sociální síti kuchařka, ale místo fotky s utrápeným výrazem přidala snímek, na kterém je úplně nahá a Robi má hlavu položenou na jejím břiše.

VIDEO: Potetovaná kuchařka Kamu cestuje po světě sama! Kdy jí šlo o život?

Video
Video se připravuje ...

Potetovaná kuchařka Kamu cestuje po světě sama! Kdy jí šlo o život? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Tím ale jejich strasti nekončí. „Robi si vykloubil palec, protože venku na procházce zaútočil na Pipu (zase!!!) obrovskej vlčák. Utekl paničce a běžel napříč Pipě ji sežrat. Robi se mu postavil do cesty, skočil po vodítku, a zastavil vlčáka. Palec si otočil o 180 stupňů. Hnedka si ho nahodil zpět a žádná zlomenina, ale má ho dvojitej. Tak si teď vzájemně ledujeme rány,“ pokračuje Kamu.

No, tak snad se dvojice brzy vykurýruje a vrátí se ke svým povinnostem, protože v kuchyni jsou velmi sehranou dvojicí. Zatímco Kamila vaří a styluje, Robi její výtvory fotí nebo točí.

VIDEO: Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich: Jak se vyváří u něj na Vánoce?

Fotogalerie
35 fotografií