S partnerem trávila populární blogerka a autorka kuchařek poměrně dlouhou dobu na ranči v arizonské Sedoně. A právě odsud je jejich poslední příspěvek z 23. dubna. Od té doby se jinak velmi aktivní pár na sociálních sítích odmlčel. 

Odloučení od sítě přišlo v dubnu v den, kdy silné emoce plné lásky a radosti vystřídal bezmocný strach o milovaného partnera. Robiho stav a s ním nemocnice plná naříkajících lidí v rouškách, ležících po zemi, mě uzemnily. Když pár dní nato hospitalizovali maminku se ztrátou třetiny krve z těla a zprávou, že už stačilo jen pár hodin, otočil se mi život vzhůru nohama. Diagnóza původu? Stres!“ píše v příspěvku Kamu, která se po mnoha zrušených letech a tahanicích na imigračním vrátila v těchto dnech zpátky domů. 

VIDEO: Potetovaná kuchařka Kamu cestuje po světě sama! Kdy jí šlo o život?

Video
Video se připravuje ...

Potetovaná kuchařka Kamu cestuje po světě sama! Kdy jí šlo o život? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Zda s ní přijel i Robi, není z jejího příspěvku jasné. „Ve stejný den, kdy Robi zkolaboval, na ranč přijela skupinka šamanů, léčitelů a doktorů. Byl mezi nimi i majitel Aubrey se ženou a starší pár stávající z vědkyně a lékaře, který Robimu zachránil život. Vedou v Americe kliniky, kde pomáhají veteránům z války zařadit se do běžného života. Kvůli virové situaci zavřeli a oni se všichni vydali pracovat sami na sobě, právě do pouště na ranč, kde jsme byli náhodou i my,“ odtajňuje pravdu o setkání na ranči. 

Stal se z nás kmen. My vařili 3x denně dobroty a oni na oplátku pracovali s námi. My klíčili a fermentovali, co se dalo, a oni nás zasvětili do šamanských ceremonií, rituálů, terapií, změn myšlení, vnímání sebe i světa... Za celou dobu jsem popsala tři veliké sešity a budu na nich dále pracovat. Znovu jsem se narodila a navzdory koroně prožila nejkrásnější období, ze kterého nehodlám vystupovat,“ tvrdí Rundusová. 

VIDEO: Kamu Rundusová: Kuchařka je na světě a ještě jsem při tom zhubla

Video
Video se připravuje ...

Kamu Rundusová: Kuchařka je na světě a ještě jsem při tom zhubla Igor Březina / BPŽ

Fotogalerie
29 fotografií