„Pod každou mojí motivační fotkou se objeví ‚jak ty můžeš někomu radit, když seš celá zplastikovaná‘,“ přiznala na Instagramu Kamila Rundusová alias Kamu s tím, že se rozhodla vše uvést na pravou míru. Skutečně si nechala vylepšit prsa!

„Kdo mě zná, tak ví, že jsem měla dudy od puberty, kdy jsem byla ještě jak proutek. Pak jsem strašně nabrala, a když jsem ve dvaceti zhubla přes 30kg, tak se mi z obřích šestek, který vládly mýmu tělu, staly pytlíky na svačinu. Teda spíš na bagetu. Dvě velký bagety,“ popisuje podrobně a přiznává, že z toho měla komplexy. Dokonce i při sexu se odmítala svlékat a měla na sobě podprsenku a tričko.

„Řekla jsem si, že jsem udělala maximum, abych se cítila skvěle, ale jsou věci, který jsem si už nenávratně po**ala. A ať posiluju sebevíc, pytle stále zůstávaj prázdný a to ve dvaceti nechceš," prozradila autorka Nejbarevnější kuchařky, co jí k operaci přimělo. Nikdy toho rozhodnutí prý nelitovala. „Vážně mi to společně se ztracenými kily změnilo život. Narostlo sebevědomí, sebedůvěra a sebeláska. Najednou jsem v zrcadle neviděla Quasimoda, ale ŽENU.“

„Ne, moje prsa po sundání podprdy nedrží a nemám bradavky u krku. Pořád jsou to moje velký prsa, který vypadaj zase jako dřív,“ vysvětlovala s tím, že si také nechala před rokem zašít uši, které si v pubertě roztáhla pomocí tunelů až na 3 cm. Svůj příběh Kamu zveřejnila hlavně proto, aby ukázala, že ačkoliv na sociálních sítích všichni vypadají perfektně, je to jen zdání.

Ostatní ženy vyzvala, aby se za plastiky nestyděly a nebály se do toho jít, pokud mají pocit, že jim to pomůže. Pokud jsou ale spokojené, je to také dobře. „Každej jsme nějakej a je to osobní věc každýho z nás. Každá nechť jsme krásná, jak se cítíme být,“ říká kuchařka. „Nejsem přívržencem plastik z rozmaru. Ale pokud máme mindráky ze svých prsou, nosu nebo třeba břicha po třech porodech a nemůžem s tím dál hnout, ať se snažíme sebevíc?“ obhajovala si své rozhodnutí. „Žijem v 21. století, a když nám dnešní svět dovolí se před svým milovaným svlíknout a cítit se zase jako ženská? Ano!“ dodala.

VIDEO: Kamu Rundusová: Kuchařka je na světě a ještě jsem při tom zhubla

Video
Video se připravuje ...

Kamu Rundusová: Kuchařka je na světě a ještě jsem při tom zhubla Igor Březina / BPŽ

 

Fotogalerie
61 fotografií