„A je to tady! A je mi to líto! Vánoční Lucerna letos n e b u d e,“ oznámila ve čtvrtek na sociálních sítích zpěvačka, že už je jisté, že se její tradiční koncert v Lucerně vzhledem ke koronavirové situaci konat letos zkrátka nemůže. Stejně jako všichni umělci, i ona musí všechny plány přesunout. A to také udělá!

VIDEO: Hana Zagorová: Neumím nakupovat dárky! Dělá to za mě Štefan!

Video
Video se připravuje ...

Hana Zagorová: Neumím nakupovat dárky! Dělá to za mě Štefan! Hana Hoschlová, Aleš Brunclík

Fanoušci a všichni, kteří si na koncert Hany Zagorové koupili lístky, nemusí věšet hlavu. Náhradní termín už je stanoven, a to v příznačné datum! „Ale já si ji vzít nenechám! Takže se na vás těším 6. 9. 2021, kdy mám narozeniny. Pořádně to spolu oslavíme!“ upřesnila zpěvačka. „Lístky zůstávají v platnosti, a kdyby se někomu termín nehodil, vraťte je do 18. 12. 2020. Tentokrát nám to určitě vyjde! Těším se na vás!“ dodala.

Hanka Zagorová tak prožívá další smutné období. Není to ještě ani čtvrt roku, kdy zápasila s těžkou formou nákazy koronavirem, kvůli které strávila i nějaký čas v nemocnici, kam se opakovaně vrátila kvůli komplikacím s onemocněním krve. Tím trpí již dlouhá léta. Nyní se ale zpěvačce daří podle všeho dobře, a tak se snad může těšit nejen na své půlkulatiny, ale i na to, že v plné síle oslaví narozeniny přímo na velkolepém náhradním koncertě.

VIDEO: Zagorová a Margita na pohřbu Pilarové: Eva si zaslouží nejvyšší obdiv
Video
Video se připravuje ...

Zagorová a Margita na pohřbu Pilarové: Eva si zaslouží nejvyšší obdiv Hana Höschlová, Jan Jedlička

Fotogalerie
24 fotografií