Také půvabnou Bereniku Suchánkovou, dceru známého komika Michala Suchánka (55) a tanečnice Renáty Suchánkové (60), připravila pandemie viru covid-19 o celou řadu předem nasmlouvaných pracovních zakázek. Nemohla vystupovat ani v muzikálech, v nichž vždy tak excelovala, tedy například ve Starcích na chmelu a v Muži se železnou maskou, ani společně s Marianou Prachařovou (26) chystat společný projekt, divadelní hru o tom, jak se vyrovnat se slavným příjmením a jaké je vyrůstat ve veřejně známé rodině. Přesto však nepatří mezi ty, co si na rok 2020 stěžují. Jak se totiž říká, kde ti osud nebo život zavře jedny dveře, otevře ti jinde druhé… a nemusí jít zrovna o práci!

„Uznávám, že je to fakt zvláštní období. Těžkej rok nejspíš pro úplně každého. Jedno musím přiznat, že mi ten rok 2020 v osobním životě strašně moc přál,“ prozradila Berenika na sociálních sítích a pochlubila se fotkou pohledného mladíka. „Jsem vděčná a šťastná. Zamilovaná a milovaná. Myslím si, že když má člověk štěstí v podobě rodiny a partnera, všechno je pak tak nějak lehčí. Uf. Musela jsem to napsat. Protože už je toho prostě nějak moc všeho negativního... Snad vás neurazilo, že jsem skromně naznačila, že když už nemohu stát na jevišti, mohu spokojeně stát po boku tohohle skvělého kluka.“

VIDEO: Důvěřivá manželka Michala Suchánka: Nikdy mi nebyl nevěrný!

Video
Video se připravuje ...

Důvěřivá manželka Michala Suchánka: Nikdy mi nebyl nevěrný! Petr Macek, Petr Soukup, Markéta Reinischová

Oním sympaťákem je mladý fotograf z Prahy Radek, jenž se, alespoň podle veřejně dohledatelných informací (a jeho webových stránek), coby freelancer, tedy profesionál bez stálého pracovního úvazku, věnuje architektonické, reklamní a portrétní fotografii. Je tedy, stejně jako Berenika, také umělcem - byť trošku z jiného uměleckého světa. Také je zřejmé, že volbu partnera pohledné brunetce schvalují i rodiče. Minimálně maminka, která na dceřin nejnovější instagramový post reagovala slovy: „Napsala jsi to krásně a moc ti tvoje štěstí přeju. Co víc si můžou rodiče přát než šťastné a spokojené děti!“ A spokojená je jistě i Berenika, která si před časem libovala, jak se jí poslední dobou podařilo zhubnout, aniž by pro to cokoliv dělala. Láska zkrátka dělá s lidmi divy, není-liž pravda?

VIDEO: Michal Suchánek o Letné: Dejchla na mě pospolitost.

Video
Video se připravuje ...

Suchánek o Letné: Dejchla na mě pospolitost. Aleš Brunclík, Nikola Forejtová

Fotogalerie
28 fotografií