Přestože je herec Michal Suchánek (55) již několik let jednou z hlavních tváří show Partička, každému se okamžitě jako první vybaví v roli plachého Karla Máchy ve snímku Sněženky a machři. V roce 1982, kdy s režisérem Karlem Smyczkem (70) začal natáčet jednu z nejoblíbenějších českých komedií, mu bylo sice pouhých sedmnáct let (a hláška „ty máš teda péro, Viky!“, prý byla jeho improvizací), nováčkem před kamerami však nebyl.

Svůj debut si odbyl již ve svých devíti letech v jímavém televizním filmu Pozdní léto, kde ztvárnil chlapce z dětského domova, jenž se horko těžko snaží sžít s novými rodiči a excentrickými prarodiči.

Jako komik si získal své fanoušky díky parodickému pořadu Tele Tele či v zábavné talk show Mr. GS, kterou uváděl se svým věčným souputníkem Richardem Genzerem (53).

Suchánek byl sice rodákem z Jičína, po studiu na pražské konzervatoři však zůstal v hlavním městě, kde se oženil a kde vychovával své děti. Má dvě: syna Jáchyma (29), nadějného hokejistu, a dceru Bereniku (23), mimochodem talentovanou zpěvačku známou z mnoha muzikálů, například z Muže se železnou maskou či ze Starců na chmelu. Obě děti po něm podědily výrazné, modré oči, nad nimiž se v osmdesátých letech dojímaly snad všechny divačky.

VIDEO: Ženatý Suchánek po noci strávené v cizím bytě: Zatloukat, zatloukat a zatloukat!

Video
Video se připravuje ...

Ženatý Suchánek po noci strávené v cizím bytě: Zatloukat, zatloukat a zatloukat! David Turek, Petr Soukup

Zdálo se, že je jeho život zalitý sluncem, všechny projekty mu vycházejí a rodina je zcela příkladná, dokud v roce 2014 neodhalily televizní stanice Barrandov spolu s týdeníkem Sedmička údajnou Suchánkovu nevěru – a navíc se sestrou Richarda Genzera, bývalou pedikérkou Gabrielou Pavlů.

Tehdejší záběry odhalily, že má Michal od jejího bytu už i vlastní klíče. Fotografové Blesku ho dokonce nafotili, jak od ní po dlouhých dvaadvaceti hodinách odchází. To, že apartmán nedaleko náměstí Jiřího z Poděbrad Suchánek navštěvuje už zhruba půl roku, a pravidelně zde zůstává i přes noc, pak potvrdili i ochotní sousedé.

Jeho manželstvím s Renátou (60), bývalou tanečnicí a choreografkou, ovšem ani tyto důkazy neotřásly. Jejich vztah stále trvá, jelikož je založen na obrovské důvěře: „Já jsem přesvědčená o tom, že mi Michal nikdy nevěrný nebyl,“ tvrdila jeho paní skálopevně.

Všem spekulacím i dohadům o jeho údajné někdejší aférce s herečkou Veronikou Žilkovou (58), s níž se podílel na zábavném pořadu Tele Tele, se prý Renáta leda tak směje. „Michal je velmi pozorný manžel a i po těch letech mi stále píše nebo kreslí zamilované vzkazy,“ zdůraznila Renáta. Tento rok by spolu měli oslavit více než třicetileté výročí od doby, co si navlékli snubní prstýnky! Ať už mezi nimi nějaké krize byly, či nebyly, nejspíš vše zůstane jenom mezi nimi...

VIDEO: Manželka Michala Suchánka v pořadu Markéta dráždí celebrity: Nikdy mi nebyl nevěrný!

Video
Video se připravuje ...

Důvěřivá manželka Michala Suchánka: Nikdy mi nebyl nevěrný! Petr Macek, Petr Soukup, Markéta Reinischová

Fotogalerie
36 fotografií