V pořadu Face to Face René Kekelyho se sourozenecké duo Lucie Bílá, vlastním jménem Hanka Zaňáková, a Karel Zaňák rozpovídali o svém dětství. Podle Karla se tehdy moc nekamarádili.

„Já jsem jel po své notě, byl jsem spíše uzavřenější, maximálně jsem lítal za jedním dalším kamarádem, to bylo tak asi všechno. Holky to mají v hlavě jinak,“ vysvětloval. Lucie to ale vnímala trochu jinak, bratra milovala a chtěla s ním kromě sourozeneckého vztahu navázat i přátelský. Dokonce se kvůli němu naučila malovat tanky.

 „On měl období, kdy si myslel, že se ženám neodpovídá,“ popsala Lucie svůj pohled na věc. „Bratr pochopil, že má sestru, až když byl na vojně. Dokonce mi psal dopisy,“ dodala zpěvačka a přiznala, že k bratrovi vzhlížela jako k Bohu. Vyvrátila i jeho tvrzení, že si jí příliš nevšímal.

Video: "Filípek" Lucie Bílé: Proč jsem se vrátil do Čech? Je to S.O.S.!

Video
Video se připravuje ...

"Filípek" Lucie Bílé: Proč jsem se vrátil do Čech? Je to S.O.S.! David Turek, Jan Jedlička

„Chránil mě. Všichni věděli, že kdyby se na mě sáhlo, brácha nastoupí a udělá z nich tři malé do školky,“ zasmála se Bílá. Jeho ochrany si cenila natolik, že když se karty doma obrátily, byla připravena přijmout rány, aby ho neviděla trpět.

„Táta byl hodně přísný. Mám před sebou, jak drží brášku, jak ho něčím mlátí a já nastavuju svou pr*el, abych to schytala já. Běhali jsme dokolečka, Kája utekl a já nastavovala, protože jsem ho chránila. Nedělalo mi to dobře, vidět bolest svého bratříčka,“ zavzpomínala Bílá, která si ale svého otce nesmírně váží. „Je zlatý. Prořechtali jsme se dětstvím. Táta byl pilířem naší rodiny.“

VIDEO: Lucie Bílá po vyléčení z covidu-19: Každému přeju, aby to prožil jako já

Video
Video se připravuje ...

Lucie Bílá po vyléčení z covidu-19: Každému přeju, aby to prožil jako já David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
87 fotografií