Doufala, že si udělá čaj, prospí se a za pár dní se bude moct vrátit do práce. Raději ale s partnerem a podnikatelem Ivanem Heckem (37) podstoupila test na covid-19, aby neohrozila kolegy ve studiu. Bohužel blonďaté sexbombě vyšel pozitivní.

„Cítím se, jako když mám chřipku. Ráno jsem měla sedmatřicet, za dvě hodiny ještě víc, je to nevyzpytatelné. Piju čaje, polykám vitaminy,“ popisovala kráska své stavy ještě před tím, než znala výsledek testu.

Přestože s ní den před tím parťák Roman Šebrle moderoval, do karantény nemusí. Televize to řešila s hygienou a Roman je pravidelně testován, především má ale v těle protilátky, neboť už onemocnění prodělal. Bývalý desetibojař tak může vysílat dál, jen s alternantkou v podobě Markéty Fialové (47) po boku.

VIDEO: Perkausová si utahuje ze Šebrleho: Připomněla mu jeho ovíněný exces!

Video
Video se připravuje ...

Perkausová si utahuje ze Šebrleho: Připomněla mu jeho ovíněný exces! CNN Prima news

A přímo ohroženi by neměli být snad ani další zaměstnanci televize, bez roušek se tam smí opravdu jen před kamery! „V redakci důrazně dodržujeme hygienická pravidla. Všichni musí nosit roušky a na pracovišti jsou pouze lidé nutní k zajištění vysílání a chodu redakce. Ve zpravodajství fungují kvůli zvýšení bezpečnosti oddělené skupiny, které se navzájem nepotkávají,“ řekl mluvčí Primy Martin Šnýdr.

VIDEO: Sexy Perkausová přiznala přítele! Proč ho rok tajila?

Video
Video se připravuje ...

Sexy Perkausová přiznala přítele! Proč ho rok tajila? Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
64 fotografií