Olga Menzelová, vdova po slavném oscarovém režisérovi Jiřím Menzelovi (†82), se rozhodla na instagramu poděkovat všem, co jí v těchto náročných dobách vyjadřují svou účast a podporu. Počátkem září totiž pohřbila muže, s nímž strávila dlouhých šestnáct let manželství, a pak všechny překvapila „odtajněním“ třetího potomka. Tím jaksepatří rozvířila klidné, stojaté vody českého showbyznysu. „Přišla mi spousta krásných zpráv, které jsou pro mě živou vodou. Moc si jich vážím. Přišlo ale také spousta ošklivých a zlých zpráv a reakcí...“

Otcem jejího třetího potomka není totiž její nedávno zesnulý manžel, ale podle všeho egyptolog Miroslav Bárta (50). Kromě malého Alberta má Menzelová ještě další dvě děti. Starší dceru Aničku (skoro 12) má s režisérem Jaroslavem Brabcem (66), mladší dcerka Eva (5) je Menzelova.

Životní cesta známé plavovlásky je opravdu velice spletitá a není pochyb, že by sama o sobě vydala na román. Bohužel sociální sítě jsou místem, kde se mnozí pod pláštíkem internetové anonymity mohou ke všemu svobodně (a často velice drsně) vyjadřovat... a tak se právě teď strefují i do Menzelové.

VIDEO: LESK! Menzelová šokovala 3. dítětem! Utajila těhotenství i porod. A poslední píseň Karla Gotta

Video
Video se připravuje ...

Menzelová šokovala 3. dítětem! Utajila těhotenství i porod. A poslední píseň Karla Gotta. Bára Horáková, Lukáš Červený

„Vy, kteří máte potřebu ubližovat a být zlí a negativní, tak mě, prosím, nesledujte. Je to zbytečné, jen si kazíte ve své nepochybně etické čistotě náladu. Věnujte se sami sobě a svým životům. Přeji vám v tom hodně štěstí a spokojenosti a především to, aby Vás a Vaše blízké nikdo nehodnotil a nesoudil bez znalosti skutečné podstaty věci tak, jako si toto právo samozvaně osobujete vy. Přeji vám vše dobré a snažte se žít, a ne jen přežívat v nenávisti a posuzování životů lidí, které vůbec neznáte,“ vzkázala Menzelová ostře všem „hejtrům“, a připomněla citát z Bible, odkazující na fakt, že „láska má mnoho podob“.

Ne všechny reakce, s nimiž se setkává, jsou však negativní. Jednu pozitivní se proto rozhodla se všemi sdílet. Neznámý autor, jenž s ní podle všeho spolupracoval, by Menzelové přál kromě štěstí, lásky a radosti také „svobodu, na kterou se v dnešní pře-medializované době příliš nemyslí“.

„Vím, že jsi nejen velmi atraktivní, ale také skvělý člověk a určitě fantastická máma. V dnešním světě velkohubých vyjádření, intrik, lží a nabubřelých vládců si ti s etikou dovolili veřejně poradit lidé, kteří právě tento neblahý obraz doby mají na svědomí, a to je do nebe volající drzost a neomalenost. Vím, že tyto věci znáš, ale dovol mi vyjádřit Ti svou podporu alespoň takto. Jsou to blázni! Závidí!… a mají co.“

VIDEO: Nejdojemnější video: Olga zveřejnila poslední záběry Jiřího Menzela (†82)

Video
Video se připravuje ...

Nejdojemnější video: Olga zveřejnila poslední záběry Jiřího Menzela (†82). Instagram

Fotogalerie
50 fotografií