Již nějakou dobu je modelka, moderátorka a zpěvačka Jitka Boho spojována po rozvodu s bubeníkem Lukášem Boho (34) s fotografem a režisérem Matějem Liškou. Se svým současným přítelem se ovšem někdejší Misska roku 2010 (tehdy ale ještě pod svým rodným příjmením Válková) seznámila při dosti kuriózní situaci. Pravda, zprvu to vypadalo na docela normální natáčení medailonku, to nikterak neobvykle nezní, jenže během vteřiny to vygradovalo dost nečekaným způsobem!

Na sociální síti teď Jitka sdílela video, které vzniklo přesně před rokem, dokumentující její „krásné seznámení“ s Matějem. Při elegantním vystupování z auta se jí nějakým nedopatřením podařilo přibouchnout si palec ve dveřích - a nakonec z toho byla pořádná zlomenina.

„Tohle byl prostě OSUD... Ale dělala jsem hrdinku a scénu dotočila (a pak si v duchu tak nadávala…),“ komentovala bizarní chvilku Boho, která se během inkriminované chvíle zmohla na výkřik „do pr*ele, auau“. „Omlouvám se za sprosté slovo, ale fakt to dost zabolelo.“

VIDEO: Jitka Boho o krachu manželství a novém vztahu: Seznámení díky bolesti!

Video
Video se připravuje ...

Jitka Boho o krachu manželství a novém vztahu: Seznámení díky bolesti! David Turek, Jan Jedlička

„No nějaký ten měsíc mi to trvalo, než jsem se s ním začala bavit,“ dodala s nadhledem. Přestože se tedy poznali na podzim a v kontaktu prý tu a tam byli, pravidelně se stýkat začali až o něco později. Oficiálně spolu randí od února. Z pracovního setkání korunovaného velice bolestivým zraněním tak vznikla nakonec láska jako trám, která zatím stále trvá. „Nebýt mého zlomeného palce (jooo, co člověk pro lásku neudělá, že?), asi bychom to nikam nedotáhli. Teda my to stále táhnem a doufám, že táhnout už budem napořád,“ svěřila se Jitka na instagramu v červnu letošního roku.

„Oba už máme něco za sebou, on o ‚pár‘ let zkušeností víc, každý máme svou minulost, z minulosti naše nejmilovanější dítka. A teď ta budoucnost, kterou si moc plánovat nechci, co bude, bude. Jedno vím ale jistě, jsem v tom až po uši a JE TO BOŽÍÍÍ,“ svěřila se fanouškům Boho, která ze svého manželství odešla i s dcerkou Rosalií (5). Liška má zase ze svých předchozích vztahů děti dvě a několik let byl partnerem Miss ČR 2000 a DJky Michaely Salačové (koncem listopadu 40).

VIDEO: Jitka Boho před rozvodem: Majetek rozdělen! O co ji chtěl manžel připravit?

Video
Video se připravuje ...

Jitka Boho před rozvodem: Majetek rozdělen! O co ji chtěl manžel připravit? Markéta Reinischová

Fotogalerie
86 fotografií