Majitel pořádající agentury Musica Bohemica Jaroslav Těšínský, kterému bylo v úterý 70 let, totiž udělal velkou změnu.

Podle zjištění Blesku nechal před časem vymazat z obchodního rejstříku jako předmět podnikání agentury „činnost v oblasti kultury“. A jako novou zapsal pronájem nemovitostí, bytů a nebytových prostor. S pořádáním Slavíka tak evidentně už nepočítá.

„Nikdy neříkejte nikdy, ale doba je jiná! Děkuji za zájem,“ reagoval stručně na dotaz Blesku ohledně budoucnosti Slavíka Těšínský, když jsme mu přáli k sedmdesátinám. Sám je majitelem několika nemovitostí po celé republice, a tak se momentálně živí jejich pronajímáním. 

VIDEO: Šéf Českého slavíka Těšínský: Vše o manipulaci s hlasy v anketě! Proč a komu je bral?  

Video
Video se připravuje ...

Šéf Českého slavíka Těšínský: Vše o manipulaci s hlasy v anketě! Proč a komu je bral? Blesk TV

„Čas pro restartování kdysi velmi populární ankety už je dávno pryč. A hlavně bez Karla Gotta už by Slavík nebyl Slavíkem,“ reagoval hudební publicista Petr Burda, který patřil mezi dlouholeté návštěvníky předávání Slavíků.

Po skandálu s kapelou Ortel chtěli pořadatelé Slavíka nastavit nová pravidla. „Proto jsme zahájili rozsáhlý projekt proměny ankety, aby dokázala mnohem více reflektovat kontexty v hudbě i společnosti. To je proces, který si vyžádá delší čas i důkladné prověření fungování,“ řekl tehdy Těšínský. K restartu ankety ale do této chvíle nedošlo a asi ani nedojde.

VIDEO: Připomeňte si, jak Kristina Kloubková na Slavíkovi před kamerou zapřela lásku! Tehdy s Kunešem začínali...

Video
Video se připravuje ...

Trapas večera! Kristina Kloubková před kamerou zapřela milence! Dost se divil! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
84 fotografií