Sympatická rusovláska Marie Doležalová, která si získala srdce diváků jako plachá Saša v povedeném nováckém sitcomu Comeback, je již nějaký ten pátek dvojnásobnou maminkou. K dcerce Alfrédě (2) v polovině března letošního roku přibyl ještě syn Rudolf (7 měsíců), a mladá herečka se musí pořádně otáčet, aby společně se svým životním partnerem, tanečníkem Markem Zelinkou (33), takhle velkou rodinu zvládla. To, že to občas není zrovna snadný úkol, vtipně a pravidelně hlásí i na svém instagramu. Ostatně už coby blogerka sdílela na internetu humorné fejetony, které pak vyšly knižně pod názvem Kafe & cigárko.

„To, co mám na sobě, rozhodně není pyžamo. A Alfréda rozhodně mezitím, co se fotím, nekřičí padesátkrát ‚mami, mami, mami‘. A Rudin není na mě v šátku, ale rozhodně né proto, že by na mý bundě na zemi na hřišti ležel a žral trávu. A to, co mám na hlavě, tam rozhodně chci mít, určitě se už 3 měsíce nedomlouvám s Honzou Kořínkem. To kafe jsem rozhodně nepila studený a tu knížku o tom, jak vychovat sourozence bez rivality, tu si rozhodně stihnu přečíst dřív, než jim oběma bude patnáct,“ napsala se sympatickým nadhledem na instagram.

VIDEO: Vítězka StarDance Marie Doležalová: Proč sekla se svým úspěšným blogem? 

Video
Video se připravuje ...

Vítězka StarDance Marie Doležalová: Proč sekla se svým úspěšným blogem? Markéta Reinischova, Lukáš Červený

Svá slova navíc doplnila selfíčkem s velice vyčerpaným výrazem, rozcuchanými vlasy a se všeříkajícím gestem, jako kdyby si pokoušela svým ukazováčkem vystřelit mozek z hlavy. „Mateřství je zázrak. Zázrak, že to člověk přežije,“ dodala věcně Doležalová a za svou upřímnost se dočkala pochopení mnoha fanynek i slavných kolegyní.

„Maruško, drž se a pevné nervy,“ napsala jí například herečka Dagmar Havlová (67), bývalá první dáma naší republiky. „Znám. Miluju. Obětí, krásko!“ reagovala zase herečka Tereza Ramba (31), čímž mnohé sledující zmátla – nebylo totiž jasné, zda je slovo „obětí“ myšleno doslovně, anebo jde jenom o hrubku a půvabná umělkyně, známější pod svým dívčím příjmením Voříšková, chtěla napsat spíše „objetí“ jako obejmutí.

Jedinou dámou, která s Doležalovou moc nesympatizovala, byla Laďka Něrgešová (44), také dvojnásobná mamina. Na rozdíl od rusovlasé Marušky má kromě malé dcerky Medy (4) syna podstatně staršího, již dvanáctiletého Adama. „Škoda, že si nemůžeš k tomu všemu ještě vyzkoušet distanční výuku! To by se ti moooc líbilo,“ podotkla lehce uštěpačně moderátorka pořadu Showtime na CNN Prima News a škodolibě dodala, že ji čeká návštěva kadeřníka co nevidět... a že ho bude od Doležalové pozdravovat. Možná se žena naučí sladit svůj denní harmonogram s tím harmonogramem dětským až s léty zkušeností...

VIDEO: Marie Doležalová: Móda První republiky je nádherná

Video
Video se připravuje ...

Marie Doležalová: Móda První republiky je nádherná. Adam Balažovič

Fotogalerie
88 fotografií