Herečka Dana Morávková, známá mimo jiné ze seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, a její manžel, hudební skladatel Petr Malásek (56), tvoří jeden z nejstabilnějších párů českého šoubyznysu. I po čtyřiadvaceti letech, co si řekli své ano (konkrétně 18. října roku 1996 na Vyšehradě), vypadají bok po boku stále neskutečně zamilovaně! Důkazem jejich vzájemné lásky byly snímky, jaké známá herečka sdílela na svém oficiálním profilu na sociální síti.

Rozhodla se totiž uveřejnit snímek ze své svatby, kdy s Maláskem poklekla před páterem Antonínem Doležalem a ten jejich svazku požehnal. Za svědky jim tehdy šli – bubeník Pavel Zbořil (56), jenž hrál například s J.A.R., a režisér Petr Weigl (†79). Letos v den výročí proto manželé znovu navštívili Baziliku svatého Petra a Pavla a udělali si „na minutu přesně za 24 let“ společné selfíčko.

Kromě toho téměř čtvrstoletí společného života oslavili notně netypicky – dopřáli si procházku poloprázdnou Prahou a „na stojáka“ v parku si podle magazínu CNN Prima News dopřáli vietnamskou polévku »pho« a kávu v kelímku. Zkrátka romantika za současné koronavirové situace, kdy jsou všechny restaurace a kavárny zavřené, jako vyšitá...

VIDEO: Morávková na zahájení Febiofestu: Vynesla půjčené perly, které nosí slzy!

Video
Video se připravuje ...

Morávková na zahájení Febiofestu: Vynesla půjčené perly, které nosí slzy! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Recept na jejich šťastné manželství je prý v tom, že jsou spolu zkrátka rádi a nikdy se nehádají. „Raději se smějeme,“ vysvětlila Morávková na instagramu. „Těch 24 let uteklo jako voda. A jestli takhle uteče i těch zbývajících 76 let, protože jsem jí slíbil, že spolu budeme 100 let, tak to nechci ani vidět…“ doplnil pak Malásek, jenž byl dvorním klavíristou například zpěvaček Hany Hegerové (89) a Marty Kubišové (77) a nyní hudebně doprovází neméně slavnou Lucii Bílou (54).

„Přijde mi, že jste vy i pan manžel stále stejní,“ žasly nad Morávkovou a jejím chotěm nadšené a dojaté fanynky a příznivkyně, které inspirativní dlouhotrvající manželství, z něhož vzešel syn Petr (22), považují „v dnešní rozvodové době za zázrak“.

VIDEO: Uplakaná Morávková po zhlédnutí Karla: Bez kapesníku to nejde

Video
Video se připravuje ...

Uplakaná Morávková po zhlédnutí Karla: Bez kapesníku to nejde. Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
37 fotografií