Po boku staronového parťáka Romana Šebrleho (45) blonďatá sexbomba od pondělka jen září. A není divu. „Eva bude mít jednou takový plat, než když moderovala Showtime. A tam měla měsíčně okolo padesáti tisíc,“ prozradil Blesku dobře informovaný zdroj.

Jde prý o sumu podobnou těm, jaké berou její kolegové z konkurenčních televizí. „Dřív Evě stačily na přípravu vysílání dvě hodiny, ale s novou pozicí musí trávit v televizi v den vysílání víc než osm hodin,“ dodal zdroj, podle něhož se moderátorka na hodinku ve studiu chystá velice svědomitě. To už ocenili i diváci, kteří jsou z jejího návratu nadšení.

VIDEO: Perkausová si utahuje ze Šebrleho: Připomněla mu jeho ovíněný exces!

Video
Video se připravuje ...

Perkausová si utahuje ze Šebrleho: Připomněla mu jeho ovíněný exces! CNN Prima news

Mám se dobře...

„Výdělky našich moderátorů nikdy neprozrazujeme,“ řekla Blesku za zpravodajství televize Prima Zuzana Brzáková. A mluvit o něm nesmí ani sama moderátorka. „Mám se dobře, děkuji za optání...“ zamrkala po otázce Blesku Perkausová svýma svůdnýma očima. „Takováto práce se nedělá pro peníze, ale musí vás naplňovat a bavit,“ doplnila s potutelným úsměvem známá milovnice luxusu.

Kšefty se pohrnou

K tomu se navíc může těšit na další bonusy. Být deset večerů v hlavním vysílacím čase s obrovskou sledovaností znamená spoustu nabídek na moderování společenských akcí anebo na reklamy.

Iva Kubelková: 5 táců za šichtu

Zkrátka nepřijde ani Iva Kubelková (43), jež převzala moderování pořadu Showtime po Perkausové. „Iva má třináct vysílání do měsíce a za každé bere kolem pěti tisíc,“ prozradil Blesku dobře obeznámený zdroj. Snadným výpočtem si tak moderátorka může přijít až na 65 tisíc korun měsíčně. A to se vyplatí!

VIDEO: Iva Kubelková: Musím nosit brýle, s věkem mi naskakují dioptrie

Video
Video se připravuje ...

Iva Kubelková: Musím nosit brýle, s věkem mi naskakují dioptrie Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
59 fotografií