Vnadná blondýnka Zuzana Belohorcová se po letech strávených „za velkou louží“ v Americe i se svými dvěma potomky, dcerkou Salmou (10) a synkem Neviem (6), přestěhovala do španělského městečka Marbella. Její manžel Vlastimil Hájek (45) prozatím zůstal z praktických důvodů na Floridě, aby mohl zorganizovat prodej jejich nemovitostí, které v USA slavní manželé pronajímali. Na Pyrenejský poloostrov s nimi odcestovala i kočička Dolce. Druhý domácí mazlíček, kocourek Gucci, stejně jako Dolce zachráněný z ulice, putoval po vlastní ose: pilot nechtěl dvě kočky na palubě a Gucci navíc nesplňoval váhový limit.

Přestože měl připlacenou speciální asistenci, což Belohorcová v době před odletem považovala za úplnou zbytečnost, jelikož byla přesvědčená, že je to pouze rafinovaný způsob, jak vytáhnout z klienta více peněz, ukázalo se, že bez ní by ubohá kočka zůstala někde na půl cesty bez pomoci a bez možnosti návratu či shledání se svou rodinou.

Kvůli koronavirové krizi totiž nezbytná lejstra, která firma pro Gucci vyplnila, už najednou nestačila. Čtyřnohý kamarád jejích dětí tak zůstal v jakémsi pet centru ve Frankfurtu, než se všechno řádně vyřešilo. „Byrokracie v tomto případě zvítězila nad lidským rozumem a s živým tvorem se zachází jako se ztraceným kufrem,“ stýskala si na instagramu zoufalá sexbomba.

VIDEO: Velké stěhování Belohorcové: Krize ji vyhnala z luxusního apartmánu! Vrátí se do Evropy?

Video
Video se připravuje ...

Velké stěhování Belohorcové: Krize ji vyhnala z luxusního apartmánu! Vrátí se do Evropy? Markéta Reinischová

Obavy o jednoho člena rodiny (každý, kdo má doma chlupatého mazlíčka, to jistě cítí stejně) jsou však už dnes minulostí. „Po deseti dnech nekonečné přepravy z rodného Miami do Marbelly je náš Miamičan konečně doma,“ raduje se nyní na sociální síti Belohorcová, a svá nadšená slova doprovodila fotkami i videi, z nichž je vidět, že se Gucci z drastického zážitku již nepochybně oklepal. Poté, co byl po několika dnech konečně vysvobozen z klícky, totiž vypadal notně traumatizovaný, a to i když na něj šišlali všichni rodinní příslušníci, od dětí až po Zuziny rodiče, co jsou s ní aktuálně ve Španělsku. „Už se aklimatizoval a už spokojeně oddechuje na gauči,“ potvrdila i Belohorcová s úlevou.

Samozřejmě se i mezi jejími fanoušky objevili tací, co snahu Belohorcové získat zpět do své náruče postrádanou kočičku neocenili. „Nebylo by mu líp, kdyby zůstal doma v Miami?“ ptali se Zuzini příznivci, jimž se zdálo, že je kočka příliš vystresovaná. „Vždyť je vyděšený, ani svou rodinu nepoznává…“ hodnotili jeho duševní stav.

Naštěstí většina názorů, co se u Belohorcové objevila, její čin schvalovala a tleskala mu. „To ho měli dát do útulku, nebo radši rovnou uspat? Trauma by měl, kdyby nebyl mezi svými.  V téhle rodině se má božsky a udělali všechno pro to, aby byl s nimi. Nechci ani vědět, kolik to všechno muselo stát, jak nervů, tak i peněz!“ zaznívalo v komentářích nejčastěji.

VIDEO: VIDEO: Zuzana Belohorcová na Miami: Koronavirus je vyhnal z luxusu! A krach byznysu! 

Video
Video se připravuje ...

Zuzana Belohorcová na Miami: Koronavirus je vyhnal z luxusu! A krach byznysu! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
84 fotografií