Mladá zpěvačka a herečka Anna Slováčková, která aktuálně září nejenom na pódiích, ale i na televizních obrazovkách v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, je vzorem nejedné dámy se stejnou onkologickou diagnózou. I v době, kdy se potýkala s náročnou léčbou, zářila jako sluníčko. Zdálo se, že její nezdolnou energii nic nedokáže uhasit. Místo toho, aby byla v depresích z padajících kadeří, rovnou si hlavu oholila, podobně jako to udělala slovenská moderátorka Aneta Parišková (47). Ačkoliv podle svých slov vypadala trochu jako lord Voldemort, tedy záporný kouzelník z Harryho Pottera (sama o tom vtipkovala na sociálních sítích), klidně tak i koncertovala.

O to více se pak radovala z rostoucích vlásků a dorůstajícího obočí – a jakmile dosáhly určité délky, dokonce je obarvila i na růžovo. A těšila se na to prakticky už od doby, co o své nádherné blond kadeře přišla. „Plánuji nějakou šílenou barvu, aby ten krátký účes byl ještě víc rebelský. Mám v plánu fialovou, oranžovou nebo něco takového. Dokud jsou vlasy krátké a mohu je schovat pod paruky třeba v Ordinaci nebo v divadlech, chci toho využít a pořádně si zařádit,“ plánovala si. Růžová, která jí mimochodem velice slušela, jí už sice hlavu nezdobí, ale rozhodla se pro jinou barvu: svěží zrzavou.

VIDEO: Anička Slováčková po operaci nádorů: Výsledky jsou všelijaké! Další chemoterapie a ozařování

Video
Video se připravuje ...

Anička Slováčková po operaci nádorů: Výsledky jsou všelijaké! Další chemoterapie a ozařování Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Mnohým jejím fanouškům, kteří si ji ještě stále pamatují s dlouhými plavými loknami, vrtalo hlavou, zda se někdy vrátí ke své původní image. Koneckonců i v Ordinaci byly paruky, které nosila na natáčení, upraveny jejímu stavu – z nepříliš povedeného mikáda se nenápadně přešlo na krátký sestřih tak, aby pak mohla Anička vyměnit paruku za své vlastní vlasy. „Necháš si narůst vlasy do původní délky? Nebo budeš už takhle?“ vyzvídali proto na instagramu. „Nechám narůst,“ potvrdila Anička, dcera slavné herečky Dagmar Patrasové (64) a uznávaného saxofonisty Felixe Slováčka (77). Ale ruku na srdce, i rošťácký rozcuch jí velice sluší. Navíc díky němu vynikne její půvabná tvář!

VIDEO: Anička Slováčková po operaci nádoru: Ještě nemám vyhráno! Smrti se ale nebojím

Video
Video se připravuje ...

Anička Slováčková po operaci nádoru: Ještě nemám vyhráno! Smrti se ale nebojím Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

Fotogalerie
76 fotografií