Vždy usměvavá influencerka Nikola Čechová je bezesporu renesanční ženou. Kromě práce ve Snídani s Novou, v níž působí se zpěvákem Milanem Peroutkou (30), se věnuje také módě a například i zpěvu. Nyní si to však vyzkoušela před kamerou trochu jinak než jako moderátorka působící mimo jiné i na Óčku – zahraje si v právě natáčeném videoklipu, které probíhá na známém místě, ve westernovém městečku Šiklův Mlýn, který se nachází v údolí řeky Bobrůvky.

„Moje oblíbená činnost je pozorovat Kubu při natáčení. Jsem vždycky moc pyšná, jak je šikovný, a to neříkám proto, že je to můj chlapec,“ svěřila se na sociální síti Nikola, která s kytaristou zpěváka Sebastiana a zároveň šikovným režisérem Jakubem Mahdalem (30) randí zhruba tři roky. „Tentokrát jsem si na natáčení stoupla i před kameru. Je to super chytlavá písnička, krásný klip a navíc tam vypadám jako doktorka Quinnová…“ žertovala blondýnka.

VIDEO: Shopaholic Nicol odsoudila chování influencerky Šulcové! Měla by víc přemýšlet 

Video
Video se připravuje ...

Shopaholic Nicol odsoudila chování influencerky Šulcové! Měla by víc přemýšlet. Markéta Reinischová, Jan Jedlička

A měla pravdu – v kovbojském klobouku, v kožené vestičce a s vlasy spletenými do praktického copu skutečně na fotkách připomínala slavnou roli Jane Seymourové (69) z populárního seriálu, který se několikrát objevil i na českých televizních stanicích. Našli se však tací, co v ní viděli docela jinou filmovou postavičku – kovbojku Jessie z animovaného snímku Toy Story. „To mi pořád říkal Kuba,“ bavila se Nikola nad shodným názorem. Ostatně posuďte v naší galerii sami...

VIDEO: Trapas večera! Milan Peroutka nedodržel dresscode a ani se nesladil s partnerkou

Video
Video se připravuje ...

Trapas večera! Milan Peroutka nedodržel dresscode a ani se nesladil s partnerkou. Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
31 fotografií