Tomáše Vernera mají mnozí fanoušci spojeného jako někdejšího dlouholetého partnera zpěvačky Lucie Vondráčkové (40), krasobruslařovo srdce však již dlouho patří jiné ženě. V březnu letošního roku se oženil s pohlednou Tammy, která do svazku manželského vstupovala již v jiném stavu (a pouhé dva měsíce po zásnubách). Termín narození děťátka měli sice patnáctého a sedmnáctého září, vytoužený potomek však na sebe nechal trochu čekat – a na svět přišel až v neděli 20. září.

S krásnou novinkou se Blesku pochlubil sám Verner. „Už jsme ve třech! Dnes ráno se narodil Tomík. 3.080kg a 50cm,“ uvedl i váhu a velikost svého novorozeného synáčka, jehož pohlaví prý bylo jasné již od jednoho z prvních těhotenských ultrazvuků. Chlapeček, který byl podle šťastných novopečených rodičů plánovaný, dostal jméno po svém tatínkovi.

VIDEO: Tomáš Verner bude otcem: Krasobruslařova thajská manželka je v osmém měsíci

Video
Video se připravuje ...

Tomáš Verner bude otcem: Krasobruslařova thajská manželka je v osmém měsíci Blesk TV

V srpnu přitom Verner o jméně očekávaného potomka mlžil. „Jelikož máme dvoj a trojjazyčné manželství, potřebujeme trefit jméno, které se dobře vyslovuje v češtině, angličtině, a pokud by to ještě bylo možné, tak i v thajštině. Tammy si nechala poslední slovo a tedy na poslední chvíli ho může narychlo změnit. Takže to kdyžtak bude její volba,“ prozradil Blesku v rozhovoru.

Již před narozením malého Tomíka se nechal slyšet, že chce být přítomen u porodu. „I manželka na tom trvá. Teď se jenom dohadujeme, na jaké pozici. Jestli budu u hlavy, nebo u nohou. Záleží to na tom, jak si to bude přát moje žena,“ smál se známý krasobruslař s tím, že na aktivní pomoc u porodu, například přestřihávání pupeční šňůry, se příliš necítí. „Rád bych ale zůstal v roli otce, který svou ženu podporuje především morálně,“ zdůrazňoval.

VIDEO: Krasobruslař Verner: Kdy si může užívat sex?

Video
Video se připravuje ...

Krasobruslař Verner: Kdy si může užívat sex?  Pavel Skořepa, Ondřej Rybár

Fotogalerie
33 fotografií