O tom, že je Dara Rolins krásná žena, nejspíš nemá smysl polemizovat. Na sociálních sítích, kde se i ti největší kritici schovávají pod rouškou internetové anonymity, se však musí potýkat s drsnými odsuzujícími názory. Často je jí totiž vyčítáno, že si ke svému dokonalému zjevu musela hodně vypomoct. Plavovlasá pěnice se proto rozhodla vše uvést na pravou míru, a otevřeně se na instagramu rozepsala o zákrocích, které v minulosti podstoupila… a proč se k nim vlastně odhodlala.

„To, že se řeším, není tajemstvím. Vychází to z mé podstaty a souvisí to i s mou profesí, kdy je člověk pod drobnohledem,“ domnívá se známá zpěvačka, která se proslavila už jako malá holčička duetem Zvonky štěstíKarlem Gottem (†80). „Jasně, že věci ladím, pomáhám jim. Jsem ale bytostně přesvědčena, že moje ‚vylepšení‘ nejsou v rozporu se zdravým rozumem.“ Zákroky, které v minulosti podstoupila, podle ní nemají vůbec nic společného s tím, že by sama sebe neměla ráda nebo k sobě byla přehnaně kritická.

VIDEO: Dara Rolins: Šaty, ve kterých jsem poprvé zpívala s Gottem, má maminka v mauzoleu

Video
Video se připravuje ...

Dara Rolins: Šaty, ve kterých jsem poprvé zpívala s Gottem, má maminka v mauzoleu Adam Balažovič/BPŽ

„Naopak. Mým cílem není, nikdy nebylo popřít Daru. Větší prsa dokážou ženě zvednout sebevědomí. A i v případě mého nosu, který jsem si nechala ‚opravit‘, šlo o vyřešení rovnice fotogeničtějšího tvaru, ne získání většího množství sebelásky,“ obhajuje se Dara, a zároveň zdůrazňuje, že nemá přifouknuté rty či ve svém obličeji výplně, což je jí prý také často předhazováno. „Mám ‚naducané tvářičky‘, i když zhubnu ty svoje posuvná tři kila, což se mi konečně podařilo až teď.“ Svými návštěvami posiloven či hodinami jógy se ostatně prezentuje na instagramu, a tak všem musí být ihned jasné, že perfektní postavu nemá zadarmo... a ani například díky liposukcím.

„Ano, JENOM mezi obočí si jednou za tři měsíce nechávám píchnout botox. Ostatní vrásky nechávám žít v míru. A jestli se díky tomu mám raději? Ani ne, ale přijdu si více čerstvá na pohled,“ vtipkovala pěnice, co se snaží věku vzdorovat jen takto minimálními zásahy estetické medicíny. „A to je to, oč tu běží. Nemám dokonalou ani postavu, ani vlasy, ani tvář, ale vím, že jsem kur*vsky cool. A že mám po mámě a tatínkovi dobré srdce, slušnou intuici a ani moje talenty nejsou k zahození. A to je dost důvodů k tomu, být šťastná v Daře!“

VIDEO: Dara Rolins a její potěšení: Randím o sto šest! Muži o mně sní

Video
Video se připravuje ...

Dara Rolins a její potěšení: Randím o sto šest! Muži o mně sní Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
71 fotografií