„Jedna do rodinného albíčka,“ napsala si Tereza k fotce tříčlenné rodiny stojící v zahradě plné zeleně a stromů, kterou umístila na svůj instagramový profil. Pozorným očím mnoha fanoušků však neuniklo, že póza z poloprofilu a mašle na červené tunice uvázaná těsně pod prsy, dávají značně vyniknout modelčinu břichu. To se navíc nepopiratelně vzdouvá pod červenou látkou. A hned se našel první gratulant k domnělému jinému stavu.

„To vypadám tak tlustě?“ ohradila se Tereza Fajksová dotazem. Ve skutečnosti se ale nezlobí, jak by se z čtyřslovného dotazu mohlo zdát. To upřesnila smajlíkem tak rozchechtaným, až mu z očí tryskají proudy slz. Každopádně modelka se vyhnula odpovědi. „To je krasný, jestli je to tak,“ napsala ale i tak jedna z jejích sledujících a vyjádřila své nadšení nad možnou dobrou zprávou.

VIDEO: Miss Fajksová plánuje dítě. Není už ale náhodou „v tom"?

Video
Video se připravuje ...

Miss Fajksová plánuje dítě. Není už ale náhodou „v tom"? David Turek, Aleš Brunclík

 „A přibude chlapeček, ne?“ přisadila si v komentářích další fanynka. „Taky myslím. Anebo sestřička,“ navázala na vlákno v konverzaci zase další a zdaleka nebyla poslední. „To mně to trochu přijde,“ napsala opět ženská fanynka Terezy Fajksové, která ovšem nechtěla svou domněnku vyjádřit slovy, a tak jen za slovo "přijde" dodala emotikon těhotné ženy. „Ale možná je to karanténa, nebo velká snídaně,“ připustila i jinou možnost tatáž instagramová sledující.

„Taky jsem chtěla říct, že tam vidím malinkatý pupíček,“ neváhala podělit se o svůj názor Terezina fanynka, která ještě v následujícím komentáři dodala: „A tipuju to na chlapečka.“ Tak se nechme překvapit, jestli se modelka skutečně jen mírně utrhla v době pandemie ze řetězu a méně si hlídá jídelníček, nebo se budeme moct těšit v příští roce na další přírůstek do modelčiny rodiny.    

VIDEO: Nejkrásnější žena planety Tereza Fajksová: Záhadný virus z Egypta!

Video
Video se připravuje ...

Nejkrásnější žena planety Tereza Fajksová: Záhadný virus z Egypta! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
48 fotografií