Miss ČR 1998 vypadá pořád skvěle. Kdyby ji neprozradily její dvě děti, dcera Anne Marie (8) a syn Christopher (5), nikdo by nehádal, že korunku královny krásy získala už před 22 lety.

Katka vyzkoušela všechny nové atrakce. Nechala se »vystřelit« kanonem, schovávala se před lovící kočkou, a dokonce si pohoupala Kožíška jako nemluvně v kočárku.

Investice se vyplatila

Byla to velká investice, ale mám z ní velkou radost. Když jsme loni v prosinci otevřeli první část, byl to takový experiment, jak to lidé budou brát. Ale návštěvy jsou úplně fantastické a díky obrovskému zájmu jsme mohli otevřít i druhou, výrazně větší část expozice,“ mne si ruce kouzelník.

Video
Video se připravuje ...

Hana Mašlíková a André Reinders při zvláštní fitness výzvě Instagram Hany Reinders Mašlíkové

Všechno je možné

Když muzeum otvírali, začínali s osmi velkoformátovými obrazy. Teď jich mají pětadvacet. „Když chcete, můžete se u nás proměnit v trpaslíka nebo obra, lítáte u stropu, Švejk vás uvězní v obrovském půllitru, proletíte se světem bez padáku... Tady je prostě možné úplně všechno!“ dodává Kožíšek s úsměvem.

Mašlíková na koštěti

Na koštěti se prolétla Kožíškova dlouholetá spolupracovnice a kamarádka Hana Reinders Mašlíková (38). „Je to můj oblíbený dopravní prostředek. Nikde žádné zácpy, nemusíte sledovat, zda vám nezměřili rychlost. A parkování? Jak vidíte – bez problémů! Takže proč se stresovat v hromadné dopravě nebo autě,“ vtipkovala modelka a moderátorka.

Video
Video se připravuje ...

Hana Reinders s odstupem: Pořád nevím, proč mě Nova vyhodila David Turek, Jan Jedlička

I Krampol čaruje

Když se někde čaruje, nemůže chybět ani Jiří Krampol (82), který s oblíbeným kouzelníkem spolupracuje řadu let. „Víte, když spolu vystupujeme, tak pokaždé tajně pátrám, jak všechna ta čísla dělá. Bohužel zatím jsem moc nepokročil,“ přiznal herec. „Sice jako kluk jsem taky pár triků zvládal, ale s nimi jsem bavil spolužáky, v Kožíškově Divadle kouzel bych s tím ovšem neuspěl, ale stále se učím, a kdo ví, třeba jednou i já jemu nějaký trik prozradím,“ dodal se smíchem.

Fotogalerie
56 fotografií